AEG BSK988330M 944188557
(79.6%)
AEG BSK988330M 944188557
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 1 839,00 €

Parametre a popis produktu

Nastavte chuť jedla na maximum 
S rúrou 8000 SteamBoost vždy dosiahnete najlahodnejšiu chuť presne tak, ako chcete. Jednoducho použite funkciu Steamify® a rúra vyberie správny stupeň pary na prípravu vášho pokrmu. Bez námahy vylepšite svoju bežnú prípravu jedál pomocou pary. 

Steamify® automaticky zvolí správne nastavenie pary 
S funkciou Steamify® je príprava skvelých pokrmov jednoduchšia než kedykoľvek predtým. Stačí zadať teplotu pečenia ako obyčajne a rúra automaticky upraví nastavenia, aby para doviedla pokrmy k dokonalosti. Doprajte si zdravšie a chutnejšie jedlá. 

Funkčná. Zabudovaná. Prispôsobená. Inteligentná kuchyňa 
Na diaľku ovládajte svoju rúru, preskúmajte našich rôznych partnerov a dokonca získajte prispôsobenú pomoc pri varení, a to všetko cez aplikáciu My AEG Kitchen. Je to praktický a jednoduchý spôsob obohatenia používania vašej inteligentnej kuchyne. 

Ružový. Stredne prepečený. Prepečený. Podľa vašej chuti 
Teplotná sonda, ktorá priebežne meria teplotu v strede vášho pokrmu, vás upozorní, keď bude jedlo hotové. Aké mäso preferujete? Či už sa tešíte na ružový, stredne prepečený alebo prepečený steak, teplotná sonda si vždy postráži správny stupeň prepečenia.  

Intuitívna obsluha s otočným ovládačom na pohodlné varenie 
Vďaka citlivému otočnému ovládaču máte celý proces pečenia vrátane nastavenia času, teploty a funkcie rúry plne pod kontrolou. Stačí dotyk a aktuálne nastavenie sa okamžite zobrazí na jasnom farebnom TFT displeji. Wi-Fi pripojenie navyše zabezpečí bezdrôtovú aktualizáciu softvéru. 
 

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AEG BSK988330M 944188557 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 1 839,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AEG BSK988330M 944188557

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy