AEG L9WBCN61B 914600355
(79.6%)
AEG L9WBCN61B 914600355
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 1 518,00 €

Parametre a popis produktu

Nízke teploty pre lepší účinok a väčšiu úsporu

Naša práčka so sušičkou je prvá na svete s jedinečným tepelným čerpadlom a prelomovú technológií SensiDry®. ÖKOKombi využíva prefesionálních vedomostí tkanín pre tie najúčinnejšie a najúspornejšie programy. Vďaka tomu ušetríte až 40% energie a vody pri každom programe v porovnaní s inými spotrebičmi.

Technológia DualSense pre maximálnu starostlivosť

Naša technológia DualSense prispôsobuje teplotu a pohyb bubna rôznym tkanivám a tomu zodpovedajúcim spôsobom upravuje aj programy. Prác i sušiace cykly sú certifikované spoločnosťou Woolmark Blue, a vy sa tak nemusíte báť ani o tie najchúlostivejšie tkaniny.

Najvyššia presnosť aj u najmenších náplní

Technológia ProSense® automaticky upraví dĺžku pranie a sušenie podľa veľkosti náplne. Umožňuje tak veľmi úsporné cykly, ktorými šetrí čas, energiu a spotrebu vody.

Čisté a suché iba za tri hodiny

Program NonStop 3 h / 3 kg potrebuje iba tri hodiny na vypranie a usušenie až 3kg náplne. Vďaka tomu môžete mať svoje oblečenie čisté a prípravný k noseniu ešte ten istý deň. Najpohodlnejší spôsob starostlivosti o vaše oblečenie - bez kompromisov.

Menej žehlenie vďaka pare

Špeciálny parný program znižuje pokrčenie bielizne, a vy sa tak nemusíte zaoberať žehlením. Bielizeň rýchlo osvieži, bez toho aby muselo prejsť celým pracím cyklom. Vďaka tomu vám oblečenie vydrží dlhšie ako nové.

 

 

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AEG L9WBCN61B 914600355 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 1 518,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AEG L9WBCN61B 914600355

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy