AEG SKE818D1DS 923581073
(81.2%)
AEG SKE818D1DS 923581073
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 1 139,00 €

Parametre a popis produktu

ROVNOMERNÉ CHLADENIE NA KAŽDEJ POLICI S TECHNOLÓGIOU DYNAMICAIR
Technológia DynamicAir zaisťuje konštantné prúdenie vzduchu a udržuje stabilnú teplotu v celej chladničke. Chladenie je rovnomerné na každej polici, nedochádza k množeniu baktérií a potraviny vydržia dlhšie čerstvé.

ELEKTRONICKÉ OVLÁDANIE TOUCH CONTROL. PRESNÉ NASTAVENIE JEDNODUCHÝM DOTYKOM
Prevezmite plnú kontrolu nad všetkými funkciami chladničky pomocou elektronického dotykového ovládania. Panel a LED displej ponúka jednoduchý prístup k nastaveniu teploty a ďalším funkciám. Pre jedinečné uchovávanie potravín.

FLEXIBILNÝ PRIESTOR S POLICOU FLEXISHELF
S flexibilnou sklopnou poličkou FlexiShelf si môžete priestor v chladničke prispôsobiť a okamžite vytvoriť miesto pre vysoké potraviny alebo nádoby a fľaše, ktoré potrebujú viac miesta.

KOMFORTNÝ PRÍSTUP S PLNE VÝSUVNOU ZÁSUVKOU
Výsuvná zásuvka poskytuje perfektný prehľad a prístup k čerstvým potravinám. Vďaka inovatívnemu dizajnu ju môžete úplne vysunúť von. Potraviny tak pohodlnejšie uložíte alebo vyberiete a navyše sa zjednoduší aj čistenie chladničky.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AEG SKE818D1DS 923581073 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 1 139,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AEG SKE818D1DS 923581073

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy