AL-KO 134222
(83.2%)
AL-KO 134222

Parametre a popis produktu

Plynový gril Masport S / S4

Vysoko kvalitný gril od zavedeného výrobcu Masport, kompletne zhotovený z ušľachtilej ocele, posúva grilovanie na úplne novú úroveň. Nielen dizajn, ale predovšetkým kvalitné spracovanie a premyslené detaily robia z tohto grilu perfektného pomocníka pre letné grilovaciu party.

Technické detaily Masport S / S4

Základom grilu sú 4 vysoko kvalitné plynové horáky z ušľachtilej ocele 304. Integrované zapaľovanie odvádza spoľahlivo svoju prácu. Vďaka poklopu vybavenému teplomerom a skleneným okienkom môžete prípravu vašich pokrmov kedykoľvek kontrolovať. Rošt aj grilovacie tál sú opatrené smaltovanú povrchovou úpravou, ktorá zaručuje veľmi dlhú životnosť. Na ľavej strane grile sa nachádza prídavný horák, vhodný na prípravu omáčok alebo udržanie hotových pokrmov v ideálnej teplote. Na pravej strane potom nájdeme praktické odkladacie miesto. Ako malý, ale napriek tomu praktický detail môžeme uviesť podsvietenia ovládacích prvkov. Plynová fľaša je uzavretá v spodnej skrinke. Transport grilu výrazne uľahčí pojazdné kolieska s možnosťou rotácie. Gril je štandardne dodávaný s UV odolným krycím poťahom.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AL-KO 134222 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 649,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AL-KO 134222

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy

Hecht Merida

Hecht Merida

79,99 €