AL-KO 382 Li Premium 113844
(79.8%)
AL-KO 382 Li Premium 113844

Parametre a popis produktu

Ľahká a s elegantným dizajnom, akumulátorová kosačka na trávu 38.2 Li Premium BOSCH 18 V BOSCH COMPATIBLE PRE DOM A ZÁHRADU. Špičkový model od AL-KO zaujme nízkou hmotnosťou a vysokou obratnosťou, ktorá zabraňuje rýchlej únave pri kosení trávnika. Vďaka inovatívnym komponentom, ako je lítium-iónová batéria s indikátorom stavu nabitia a ovládací panel maxRun je AL-KO 38.2 Li Premium spoľahlivým partnerom pre vašu záhradu.

Inovatívny panel maxRun s LED ukazovateľom úrovne nabitia akumulátorov a prevádzkovým režimom Eco Mode pre dlhšiu prevádzku.

Vyberateľné, ľahké, kompatibilné

Vďaka nízkej hmotnosti plastového telesa az toho vyplývajúcej vysokej manévrovateľnosti pri šírke kosenia 38 cm je akumulátorová kosačka 38.2 Li Premium ideálna na údržbu menších a stredných záhrad. 18V lítium-iónová batéria zaisťuje efektívnu prácu na trávnikoch s rozlohou až 400 m². Pomocou jednej rukoväte môžete pohodlne nastaviť výšku kosenia v 6 krokoch od 20 mm do 75 mm. Plastový zberný box s ukazovateľom stavu naplnenia pojme až 45 l. Jednoduchú prepravu zaisťuje praktické madlo a príjemný dvojitý spínač na riadidlách zvyšuje komfort jazdy.
Akumulátorová kosačka 38.2 Li premium sa navyše vyznačuje možnosťou mulčovania pokosenej trávy. Balenie obsahuje mulčovaciu záslepku.
S radom batérií AL-KO 18 V Bosch Home & Garden compatible ste vďaka nášmu početnému záhradnému náradiu dokonale vybavení pre každú aplikáciu. Nabíjacie batérie a nabíjačky sú navyše kompatibilné so všetkými nástrojmi rôznych výrobcov, ktoré pracujú so systémom dobíjacích batérií Bosch 18 V Home and Garden. 2x dobíjacia batéria (4 Ah) a nabíjačka súčasťou dodávky. S Li-ion batériou AL-KO 18 V BOSCH KOMPATIBLE FOR HOME AND GARDEN máte prístup k rôznym dĺžkam chodu a nabíjania, pretože je na výber zo štyroch rôznych veľkostí Ah. Môžete si vybrať z 2,5 / 4 / 5 a 6 Ah batérií.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AL-KO 382 Li Premium 113844 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 412,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AL-KO 382 Li Premium 113844

Zoznam článkov

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Dátum: 25.03.2020

Urobili ste údržbu kosačky pred tým, ako ste ju na zimu zaparkovali do garáže? Ak áno, s jarnou údržbou nebudete mať veľa starostí. Ak nie, narobíte sa o niečo viac. Pred prvým jarným kosením, by ste mali myslieť na kontrolu kosačky. Viete, na čo by ste sa mali zamerať?

Čítať celý článok


Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy