AL-KO BM 875 III 113617
(81.2%)
AL-KO BM 875 III 113617

Parametre a popis produktu

AL-KO BM 875 III lištová kosačka s extrémnou obratnosťou. Špeciálne tvrdené nože ESM s ochranou hrán. Plynule výškovo nastaviteľné podbehy. Výškovo nastaviteľné, ergonomicky tvarované vodiace držadlo s tlmením proti vibráciám sa stará o optimálnu manipuláciu v teréne a jednoduchú prepravu. Vďaka pohyblivému usmerňovaču trávy tráva nezostáva ležať na kryte,navyše sa pokladanie trávy zlepšilo vďaka kratšej vzdialenosti medzi kolesom a lištou. Vedľa špeciálne tvrdeného noža ESM s plynulo výškovo nastaviteľnými podbehmi sa lištová kosačka AL-KO vyznačuje predovšetkým zapuzdreným unášačom. Vďaka doplnkovému príslušenstvu, ako sú snehová radlica a snehové reťaze, sa lištová kosačka dá zmyslulpne využívať aj bielom ročnom období ako praktický pomocník.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AL-KO BM 875 III 113617 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 999,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AL-KO BM 875 III 113617

Zoznam článkov

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Dátum: 25.03.2020

Urobili ste údržbu kosačky pred tým, ako ste ju na zimu zaparkovali do garáže? Ak áno, s jarnou údržbou nebudete mať veľa starostí. Ak nie, narobíte sa o niečo viac. Pred prvým jarným kosením, by ste mali myslieť na kontrolu kosačky. Viete, na čo by ste sa mali zamerať?

Čítať celý článok


Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy