AL-KO Comfort 51.0 SP-B Plus 119943
(75.4%)
AL-KO Comfort 51.0 SP-B Plus 119943
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 439,00 €

Parametre a popis produktu

Úsporný 1-stupňový pohon kolies pre ľahké kosenie trávnika
Pohodlné centrálne nastavenie výšky rezu
Ergonomicky tvarovaná riadidlá pre prácu bez únavy
Guličkové kolesá XL pre ľahký priebeh
Integrovaná predná rukoväť pre ľahkú prepravu
Teleso z oceľového plechu s technológiou MaxAirflow pre najlepšie kosiace a chytacie vlastnosti
4IN1funkcia (kosenie, chytanie, mulčovanie, bočné vyprázdňovanie)


Vysoký stupeň inovácie a moderný dizajn. Všetky tieto kombinujú naše „Comfort“ benzínové kosačky na trávu, vďaka čomu sú ideálnym partnerom pre vašu starostlivosť o trávnik.

Benzínová kosačka Comfort 51.0 SP-B Plus

Kvalita života. To sľubuje rozvoj benzínových kosačiek na trávu série AL-KO Comfort v Nemecku a výrobu v Rakúsku. Vďaka svojej spoľahlivej a efektívnej funkcii a inovatívnej technológii vám benzínová kosačka Comfort 51.0 SP-B Plus uľahčí prácu v domácej záhrade. Okrem toho vďaka svojej modernej konštrukcii je kosačka na vašej záhrade očarujúca. Aerodynamický kryt z oceľového plechu zjednodušuje zachytávanie tráv a tiež zaisťuje dlhú životnosť benzínovej kosačky na trávu.

Technické údaje benzínovej kosačky Comfort 51.0 SP-B Plus

Benzínová kosačka so šírkou záberu 51 cm zaručuje efektívne kosenie vo veľkých záhradách s rozlohou až 1800 m². Výška rezu od 30 mm do 80 mm sa dá centrálne nastaviť v 7 krokoch, aby sa vzorec strihu prispôsobil vašim osobným požiadavkám. Benzínová kosačka Comfort 51.0 SP-B je vybavená benzínovým motorom Briggs & Stratton s výkonom 2,3 kW, ktorý má dlhú životnosť a poháňa 1-rýchlostný pohon benzínovej kosačky na trávu. Funkcia 4IN1 ponúka kosenie, chytanie, mulčovanie a bočné vyprázdňovanie trávnika. Komfort práce zvyšuje ergonomicky tvarovaná rukoväť a veľké kolesá XL. Vďaka aerodynamickému krytu z oceľového plechu Comfort 51.0 SP-B Plus zachytáva trávu obzvlášť dobre. To znamená, že 60-litrový zberač trávy musíte vyprázdňovať indikátorom hladiny aj menej často.

 

Vlastnosti

ŠtýlModerný

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AL-KO Comfort 51.0 SP-B Plus 119943 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 439,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AL-KO Comfort 51.0 SP-B Plus 119943

Zoznam článkov

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Dátum: 25.03.2020

Urobili ste údržbu kosačky pred tým, ako ste ju na zimu zaparkovali do garáže? Ak áno, s jarnou údržbou nebudete mať veľa starostí. Ak nie, narobíte sa o niečo viac. Pred prvým jarným kosením, by ste mali myslieť na kontrolu kosačky. Viete, na čo by ste sa mali zamerať?

Čítať celý článok


Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy