AL-KO MB 2010 113696
(80.4%)
Produkt sa už nepredáva

Parametre a popis produktu

Čistič škár AL-KO MB 2010

- Bezbariérová a nezávislá práca vďaka batérii Li-Ion 20 V
- Nízka hmotnosť a dobré vyváženie
- Na čistenie dlažbových kameňov, dlažbových dosiek a drevených terás
- Teleskopická tyč s 5-násobným nastaviteľným uhlom sklonu
- Oceľová a nylonová kefa
- Doba chodu až 40 minút na jedno nabitie batérie (batéria a nabíjačka nie sú súčasťou dodávky)

Akumulátorový čistič škár z rodiny EasyFlex

Akumulátorový čistič škár s výkonnou 20 V lítium-iónovou batériou čistí vašu terasu, chodník alebo dlažobné kamene od nežiaducich burín, najmä v trhlinách, bez emisií a potichu. Ľahké a praktické zariadenie umožňuje flexibilnú prácu bez problémov s napájacími káblami, bez benzínu a teda bez výfukových plynov.

Technické detaily

S jeho Li-Ion 20 V 2,5 Ah môžete pracovať asi 40 minút (batéria a nabíjačka nie sú súčasťou dodávky). Oceľová a nylonová kefa majú priemer 10 cm. Teleskopická tyč môže byť individuálne prispôsobená. Rukoväť môže byť nastavená aj variabilne. S 1,8 kg vrátane batérie je prístroj mimoriadne ľahký a dobre vyvážený.

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AL-KO MB 2010 113696 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 58,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AL-KO MB 2010 113696

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy