AL-KO MH 540 113970
(80.2%)
AL-KO MH 540 113970

Parametre a popis produktu

Benzínový kultivátor strednej triedy MH 540 Comfort - aj na väčšie plochy

Motorový kultivátor MH 540 Comfort je váš robustný a obratný pomocník na efektívne a časovo úsporné používanie v záhrade.
Či už na kultiváciu, prevzdušňovanie alebo kyprenie pôdy: s týmto kultivátorom môžete pôdu pred sejbou dobre pripraviť, nakypriť a zapracovať do nej živiny, hnojivo alebo čerstvú vrchnú vrstvu pôdy. Vhodné aj pre väčšie plochy. Ideálny model pre hobby záhradkárov.

Či už dopredu alebo dozadu
S motorovým kultivátorom MH 540 Comfort je kyprenie mimoriadne jednoduché aj na väčších plochách. To znamená, že môžete efektívne a s minimálnym úsilím obrábať plochu, ktorá sa má okopávať. Štyri sady kultivačných nožov s pracovnou šírkou 54 cm zabezpečujú jemné rozdrvenie pôdy do hĺbky 33 cm.Prácu výrazne uľahčuje aj 1 rýchlostný pohon vzad. Práca je tak oveľa jednoduchšia v porovnaní s ručnou prácou s rýľom, ručnou motykou alebo hrabľami.
Aktívne pracujúce, špeciálne tvarované súpravy štyroch lopatiek nožov sú poháňané výkonným motorom s výkonom 3,45 kW. Vďaka tomu má stroj strednej triedy s hmotnosťou 51 kg potrebnú ťažnú silu. Pomocou 3 násobne nastaviteľnej brzdovej ostrohy môžete nastaviť pracovnú hĺbku podľa potreby.
Mimoriadne stabilná, ergonomická rukoväť je ideálna na prácu v príjemnej polohe pre držanie tela. Prepravné koleso sa dá ľahko nastaviť z pracovnej do prepravnej polohy bez použitia náradia.

Kľúčom k úspechu je bezpečnosť: bezpečnostná ručná páka účinne zabraňuje neúmyselnému otáčaniu kultivačných nožov. Okrem toho vysokokvalitný kryt nožov z robustného oceľového plechu chráni obsluhu náradia pred odletujúcimi kameňmi a zeminou.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AL-KO MH 540 113970 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 469,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AL-KO MH 540 113970

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy