AL-KO MH 770 113971
(81.8%)
AL-KO MH 770 113971

Parametre a popis produktu

Variabilný v prevádzke - benzínový motorový kultivátor AL-KO MH 770 Comfort

Motorový kultivátor MH 770 Comfort je vašim robustným pomocníkom pre efektívne a časovo nenáročné využitie vašich obrobených plôch. Či už pri kultivácii, prevzdušňovaní alebo kyprení pôdy: S týmto motorovým kultivátorom pôdu pred siatím dobre pripravíte, nakyprite a zapracujete do nej živiny, hnojivo alebo čerstvú ornicu. Mimoriadny komfort obsluhy zaisťuje ergonomická vodiaca lišta, ktorú je možné variabilne a bez náradia nastaviť do strany a výšky. Pokiaľ je lišta nastavená do strany, je možné plochu pohodlne spracovávať bez toho, aby bolo nutné šliapať na už spracovanú a tým prekyprenú pôdu. Ochranné kotúče, ktoré sú súčasťou dodávky, obmedzujú pracovnú plochu a zaisťujú tak účinnú ochranu existujúcej výsadby.

Viacnásobné použitie - žiadny problém. K tomuto stroju je možné súčasne pripojiť viac príslušenstva, ako je ryhovací pluh, pluh na zemiaky alebo záhonový pluh. Pre lepšiu trakciu sa odporúča pri použití pluhov pripevniť oceľovú sadu kolies, ktorá je taktiež ponúkaná.

Motorový kultivátor MH 770 Comfort poskytuje výkonnú podporu pri práci na väčších plochách. S dvoma rýchlostnými stupňami vpred ľahko prispôsobíte pracovnú rýchlosť a výsledok štiepania svojim požiadavkám. Spätný chod uľahčuje manévrovanie a umožňuje ovládanie bez námahy. S pracovnou šírkou 77 cm a šiestimi sadami sekacích nožov môžete dosiahnuť pracovnú hĺbku až 33 cm. Pretože aktívne pracujúce, špeciálne tvarované štyri kypriace nože sú výborne navrhnuté na spracovanie pôdy - a s motorom 3,45 kW má model silný záťah aj na ťažkých pôdach. Vodiaca ostroha udržuje stroj v stope. Ideálna pre prácu v jemnom držaní tela je obzvlášť stabilná, ergonomická vodiaca tyč. Prepravné koleso je možné jednoducho nastaviť z pracovnej do prepravnej polohy bez potreby náradia. Bezpečnosť je kľúčová: bezpečnostná ručná páka účinne zabraňuje nechcenému otáčaniu sekacích nožov. Vysoko kvalitný kryt sekacích nástrojov z robustného oceľového plechu navyše chráni obsluhu náradia pred odletujúcimi kameňmi a pôdou.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AL-KO MH 770 113971 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 499,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AL-KO MH 770 113971

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy