AL-KO Moweo 42.0 Li 119933
(81%)
Produkt sa už nepredáva

Parametre a popis produktu

Robustné puzdro z oceľového plechu pre dlhú životnosť
Výkonná lítium-iónová batéria 4 Ah. Žiadny pamäťový efekt - žiadne samovybíjanie. Vrátane batérie a nabíjačky
Optimálne vlastnosti kosenia a chytania vďaka aerodynamickému tvaru krytu
Pohodlné sedemnásobné nastavenie výšky rezu
Ergonomická riadítka uľahčujú prácu s pohodlným vypínačom a guľôčkovými ložiskami
Veľký záchytný box s integrovaným ukazovateľom hladiny
Bezúdržbový motor bez kefky


Bezdrôtové napájacie zdroje s inovatívnou lítium-iónovou technológiou: Jedná sa o akumulátorové kosačky Moweo od AL-KO z rodiny batérií Energy Flex.

AL-KO Moweo 42,0 Li

Kompaktný model od AL-KO zaujme svojím robustným krytom z oceľového plechu. Technológia AL-KO Moweo 42.0 Li sa vyvíja v Nemecku a vyrába sa v Rakúsku. Vďaka inovatívnym komponentom, ako je lítium-iónová batéria s indikátorom stavu nabitia, je AL-KO Moweo 42.0 Li dlhodobým partnerom vašej záhrady.

Technické detaily AL-KO Moweo 42.0 Li

Bezpečné naštartovanie vďaka nástrčkovému kľúču. 40-voltová lítium-iónová batéria zaisťuje efektívnu prácu na trávnikoch do 400 m². Vďaka Li-Ion článkom je táto batéria mimoriadne dlhá životnosť a nemá žiadne vybíjanie. Integrovaný LED displej uľahčuje čítanie pri nabíjaní. Batéria sa nabíja asi za 1,5 hodiny. Pohodlné sedemnásobné centrálne nastavenie výšky kosenia s nastaviteľnou výškou kosenia od 30 do 75 mm. Veľká záchytná skriňa s indikátorom hladiny pojme 65 la vďaka aerodynamickému tvaru krytu je účinne naplnená. Ergonomické riadidlá a guľôčkové kolesá vám umožňujú kosiť trávnik s menšou únavou.
Batéria je vhodná pre všetky zariadenia rady Energy Flex. Viac informácií získate tu.

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AL-KO Moweo 42.0 Li 119933 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 449,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AL-KO Moweo 42.0 Li 119933

Zoznam článkov

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Dátum: 25.03.2020

Urobili ste údržbu kosačky pred tým, ako ste ju na zimu zaparkovali do garáže? Ak áno, s jarnou údržbou nebudete mať veľa starostí. Ak nie, narobíte sa o niečo viac. Pred prvým jarným kosením, by ste mali myslieť na kontrolu kosačky. Viete, na čo by ste sa mali zamerať?

Čítať celý článok


Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy