AL-KO Premium 520 VS-B 119949
(81%)
AL-KO Premium 520 VS-B 119949

Parametre a popis produktu

Stredné a pohodlné nastavenie výšky kosenia
Pohon kolesa s plynulou reguláciou rýchlosti
Predná rukoväť pre pohodlnú prepravu
Guličkové kolesá XXL pre ľahké tlačenie a dobrú trakciu
4IN1funkcia (kosenie, chytanie, mulčovanie, bočné vyprázdňovanie)
Teleso z oceľového plechu s technológiou MaxAirflow pre najlepšie kosiace a chytacie vlastnosti
Ergonomicky tvarované riadidlá a vďaka EasyDrive Cockpit aj riadidlá optimalizované pre uchopenie


Vysoký stupeň inovácie a moderný dizajn. Naše „prémiové“ benzínové kosačky na trávu to všetko kombinujú a stávajú sa tak ideálnym partnerom pre vašu starostlivosť o trávnik.

Benzínová kosačka Premium 520 VS-B

Elegantné a pohodlné, tak sa predstavuje benzínová kosačka Premium 520 VS-B od AL-KO. Táto kosačka bola vyvinutá v Nemecku a vyrobená v Rakúsku. Ponúka najvyššiu kvalitu. Vďaka modernému dizajnu je pútavý v každej záhrade. Životnosť benzínovej kosačky na trávu sa zvyšuje pomocou vybraných komponentov a materiálov. S kosačkami „Premium“ sa kosenie trávy stane potešením.

Technické podrobnosti benzínovej kosačky Premium 520 VS-B

Benzínová kosačka Premium 520 VS-B so šírkou záberu 51 cm zaručuje rýchly pokrok aj vo veľkých záhradách (až do 1800 m²). Výška kosenia sa nastavuje centrálne v 7 krokoch od 30 mm do 80 mm. Vďaka motoru Briggs & Stratton s výkonom 2,6 kW a pohonu kolies (s reguláciou otáčok od 2,5 do 4,5 km / h) v kombinácii s kolesami XXL s plynulým chodom je kosenie záhrady (aj na svahu) bez námahy. Funkcia 4IN1 ponúka kosenie, chytanie, mulčovanie a bočné vyhadzovanie trávnika. Optimálny kokpit s ľahko prístupnými, dômyselnými ovládacími prvkami a príjemnou mäkkou rukoväťou robí kosenie trávnika potešením. Vďaka mimoriadne vysokému krytu z oceľového plechu s technológiou MaxAirflow sa strih trávy dostane až k zadnej časti zberača 70 l trávy s indikátorom hladiny, čo znamená, že je naplnený na vrchol, a preto sa musí menej často vyprázdňovať. Integrovaná rukoväť na prednej časti kosačky „Premium“ je ideálna na prepravu, skladovanie (vynikajúca funkcia) kosačky alebo na jej zdvíhanie po schodoch alebo prekážkach v záhrade.

Vlastnosti

ŠtýlModerný

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AL-KO Premium 520 VS-B 119949 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 585,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AL-KO Premium 520 VS-B 119949

Zoznam článkov

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Dátum: 25.03.2020

Urobili ste údržbu kosačky pred tým, ako ste ju na zimu zaparkovali do garáže? Ak áno, s jarnou údržbou nebudete mať veľa starostí. Ak nie, narobíte sa o niečo viac. Pred prvým jarným kosením, by ste mali myslieť na kontrolu kosačky. Viete, na čo by ste sa mali zamerať?

Čítať celý článok


Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy