AL-KO Robolinho 500 E 119833
(81.2%)
Produkt sa už nepredáva

Parametre a popis produktu

Kosiaci zázrak – robotická kosačka Robolinho® 500 E

Kosačka Robolinho® 500 E bola vyvinutá našimi inžiniermi v Nemecku, vyrábajú ju naši odborníci v Rakúsku – tým v AL-KO Gardentech zabezpečujeme pre našich zákazníkov garanciu tej najlepšej kvality. Komponenty s dlhou životnosťou a dômyselná technika robia z kosačky Robolinho® spoľahlivého sprievodcu a pomocníka pri každodennej údržbe trávnika vo Vašej záhrade. Inštalácia robotickej kosačky je maximálne jednoduchá, základná stanica je rýchlo pripravená. Náš dômyselný softvér a intuitívna obsluha cez displej Vám uľahčia údržbu trávnika a to všetko, kedy a kde chcete.

Technické detaily robotickej kosačky Robolinho® 500 E

Inteligentná údržba záhrady patrí pri Robolinho® 500 E do súčasnosti. Tichú prevádzku bez emisií zabezpečuje pri tejto robotickej kosačke tichý elektromotor so 60 dB, ktorý dostáva svoju energiu z lítium-iónového akumulátora s dlhou životnosťou a parametrami 2,25 Ah / 20 V. Vďaka tomu môže byť táto robotická kosačka od AL-KO v prevádzke bez problémov aj počas sviatkov alebo v noci. Špeciálne vyvinutá technológia pohybu v kombinácii so šírkou záberu 20 cm zabezpečuje efektívnu údržbu trávnikov s plochou až do 500 m². Pritom sa bez problémov zvládnu aj prekážky, ako stromy, alebo stúpania až do 45%.
Výšku kosenia možno nastaviť plynule medzi 25 mm a 55 mm, takže výšku Vášho trávnika môžete prispôsobiť Vašim osobným preferenciám. Vďaka systému DCS (Double-Cut-System) s dvojitým nožom, ktorý vyvinula firma AL-KO, sa dosiahne perfektný vzhľad pokoseného trávnika a pokosená tráva sa ešte v telese kosačky rozdrví a vráti na trávnik ako biologické hnojivo. Preto pri Robolinho® 500 E nemusíte pokosenú trávu likvidovať. Maximálnu bezpečnosť pre ľudí a zvieratá poskytuje spoľahlivá bezpečnostná technológia robotickej kosačky.

AL-KO Robolinho® promo video

Inštalácia Robolinho

Štartovacie body Robolinho

Programovanie Robolinho

Parkovanie mimo trávnika Robolinho

Režim kosenia v úzkych častiach záhrady Robolinho

Týždenná údržba Robolinho

Zimná údržba Robolinho

Garáž pre robotickú kosačku Robolinho (nieje súčasťou balenia)

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AL-KO Robolinho 500 E 119833 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 649,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AL-KO Robolinho 500 E 119833

Zoznam článkov

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Dátum: 25.03.2020

Urobili ste údržbu kosačky pred tým, ako ste ju na zimu zaparkovali do garáže? Ak áno, s jarnou údržbou nebudete mať veľa starostí. Ak nie, narobíte sa o niečo viac. Pred prvým jarným kosením, by ste mali myslieť na kontrolu kosačky. Viete, na čo by ste sa mali zamerať?

Čítať celý článok


Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy