AL-KO Robolinho 500 W 119925
(79.6%)
AL-KO Robolinho 500 W 119925
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 899,00 €

Parametre a popis produktu

Ovládanie je jednoduché pomocou aplikácie AL-KO inTouch cez WLAN. Už nie sú potrebné žiadne ďalšie brány a kľúče
Plne automaticky kosí plochy do 500 m². Tichý zvuk so 60 dB (A)
Bezpečnostné senzory chránia pred zranením a krádežou
Ľahká inštalácia a obsluha
Efektívna kosačka s dvoma nožmi. Mastery majú sklon až 45% vďaka profilom kolies s vysokou trakciou
Vysoká manévrovateľnosť a nízka hmotnosť. Zvláda úzke priechody od 60 cm
Zahrnutý obvodový drôt (100 m) a brúsené klince (90 kusov)

Malý, kompaktný a obratný. Robolinho® 500 W udržuje vašu záhradu úplne automaticky. Užite si voľný čas, zatiaľ čo robotická kosačka na trávu efektívne kosí váš trávnik pomocou inteligentného pripojenia Smart Garden.

Spojenie: S novou robotickou kosačkou Robolinho® s povolenou aplikáciou je záhrada inteligentne udržiavaná a inteligentná záhrada sa stáva realitou. Ovládanie je možné prostredníctvom aplikácie AL-KO inTouch cez internú sieť WiFi alebo prostredníctvom Amazonu Alexa.

Žací zázrak - robotická kosačka Robolinho® 500 W

Robolinho® 500 W bol vyvinutý našimi inžiniermi v Nemecku a je vyrábaný našimi špecialistami v Rakúsku - takto v spoločnosti AL-KO Gardentech zabezpečujeme, že našim zákazníkom zaručujeme iba najlepšiu kvalitu. Odolné komponenty a sofistikovaná technológia robia z Robolinho® spoľahlivého spoločníka a pomocníka pri každodennej starostlivosti o trávnik vo vašej záhrade. Inštalácia robotickej kosačky na trávu je veľmi jednoduchá, základná stanica a inteligentné pripojenie do záhrady sú rýchlo pripravené. Náš sofistikovaný softvér a intuitívne ovládanie uľahčujú starostlivosť o trávnik, kedykoľvek a kdekoľvek chcete.

Technické detaily robotickej kosačky Robolinho® 500 W

S robotom Robolinho® 500 W sú súčasťou súčasnosti inteligentná údržba záhrady a inteligentné záhradníctvo: vďaka už nainštalovanému hardvéru robotickej kosačky na trávu je možné jednoduché pripojenie pomocou aplikácie AL-KO vOTOUCH bez problémov. Celá vaša vec bude prebiehať pohodlne cez WiFi. Táto robotická kosačka pracuje ticho a bez emisií vďaka 60 dB tichému elektromotoru, ktorý prijíma energiu z 2,5 Ah / 20 V silnej a dlhodobej lítium-iónovej batérie. To znamená, že robotickú kosačku na trávu od AL-KO je možné ľahko obsluhovať aj počas sviatkov alebo v noci. Špeciálne vyvinutá technológia pohybu spárovaná so šírkou záberu 20 cm zaisťuje efektívnu starostlivosť o trávnik v plochách do 500 m². Prekážky ako stromy alebo svahy až 45% sa dajú ľahko prekonať.
Výška kosenia môže byť plynulo nastaviteľná od 25 mm do 55 mm, čo vám umožňuje prispôsobiť dĺžku vášho trávnika vašim osobným preferenciám. Systém DCS (Double-Cut-System) vyvinutý spoločnosťou AL-KO zaisťuje dokonalý strih a sekanie trávy sa naseká v kryte kosačky a vracia sa na trávnik ako biologické hnojivo. Robotickú kosačku na trávu Robolinho® 500 W preto nemusíte likvidovať. Spoľahlivá bezpečnostná technológia robotickej kosačky ponúka maximálnu bezpečnosť pre ľudí a zvieratá.

AL-KO Robolinho® promo video

Inštalácia Robolinho

Štartovacie body Robolinho

Programovanie Robolinho

Parkovanie mimo trávnika Robolinho

Režim kosenia v úzkych častiach záhrady Robolinho

Týždenná údržba Robolinho

Zimná údržba Robolinho

Garáž pre robotickú kosačku Robolinho (nieje súčasťou balenia)

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AL-KO Robolinho 500 W 119925 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 899,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AL-KO Robolinho 500 W 119925

Zoznam článkov

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Dátum: 25.03.2020

Urobili ste údržbu kosačky pred tým, ako ste ju na zimu zaparkovali do garáže? Ak áno, s jarnou údržbou nebudete mať veľa starostí. Ak nie, narobíte sa o niečo viac. Pred prvým jarným kosením, by ste mali myslieť na kontrolu kosačky. Viete, na čo by ste sa mali zamerať?

Čítať celý článok


Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy