AL-KO TL 1820 113928
(78.4%)
AL-KO TL 1820 113928

Parametre a popis produktu

Batériový kultivátor AL-KO 18 V BOSCH KOMPATIBILNÝ PRE DOM A ZÁHRADU TL 1820

S akumulátorovým kultivátorom TL 1820 máte ľahkého a bezemisného pomocníka pre vašu zeleninovú záhradku. Drvenie, kyprenie a odburinenie sú oblasti použitia tohto pôdneho kultivátora. Vďaka nízkej hmotnosti je zaručená práca bez únavy. Úspora miesta v priebehu okamihu vďaka deliteľnému hriadeľu. Bezšnúrová sloboda pre bezpečné a flexibilné použitie v ktoromkoľvek čase.

Technické údaje batériového kultivátora AL-KO TL 1820

Robustné 4hviezdičkové kovové nože zkultivujú vašu zeleninovú záhradku s pracovnou šírkou 200 mm a priemerom noža 150 mm. Vďaka nízkej hmotnosti 3,8 kg vr. batérie, môžete pracovať s menšou únavou. Uzavretá rukoväť po celom obvode taktiež zaisťuje dobrú manipuláciu.
S Li-ion batériou AL-KO 18 V BOSCH KOMPATIBILNÝ PRE DOM A ZÁHRADU máte prístup k rôznym dobám chodu a nabíjania, pretože si môžete vybrať zo štyroch rôznych veľkostí Ah. Môžete si vybrať medzi 2,5/4/5 a 6 Ah batériami. Prázdna batéria sa dobíja medzi 60 a 130 minútami. (V závislosti na kapacite batérie sa doba nabíjania pohybuje medzi 60 a 130 minútami. Pre ešte rýchlejšie nabíjanie je možné použiť aj rýchlonabíjačku batérií FC100 Li). Li-ion batéria je veľmi odolná, nenáročná na údržbu a ľahko a pohodlne sa nabíja každý bez samovybíjania alebo pamäťového efektu.

Naša dvojročná záruka výrobcu zahŕňa aj batériu tohto zariadenia. Batérie a nabíjačka nie sú súčasťou dodávky. S radom batérií AL-KO 18 V Bosch Home & Garden kompatibilných ste vďaka nášmu početnému záhradnému náradiu dokonale vybavení pre každú aplikáciu. Nabíjacie batérie a nabíjačky sú navyše kompatibilné so všetkými nástrojmi rôznych výrobcov, ktoré pracujú so systémom dobíjacích batérií Bosch 18 V Home and Garden.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AL-KO TL 1820 113928 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 95,80€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AL-KO TL 1820 113928

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy