ALBI BrainBox v kocke! ROZPRÁVKY 026606
(83.4%)
Produkt sa už nepredáva

Parametre a popis produktu

Rozprávky V kocke!

Vašim cieľom bude za 10 minút nazbierať čo najviac kariet prírody.

Ako na to? Vždy si 1 kartu vyberiete, dívate sa na ňu 10 sekúnd (kým sa presypú hodiny) a potom si vezme kartu váš súper. Vy hodíte kockou a podľa toho, aké na nej padne číslo, Vám protihráč prečíta otázku.

Napr.: Má Popoluška na rukách dlhé alebo krátke rukavičky? Koľko postáv je na obrázku? Má pohonič na hlave cylinder? alebo Čo sa premenilo na kočiar? Zapamätali ste si to? Ak áno, je karta Vaša!

Hra je v tvare kocky a obsahuje 61 hracích kariet s obrázkami z rozprávok/otázkami na druhej strane. Ďalej hra obsahuje 1 kartu s pravidlami hry v slovenskom jazyku, hraciu kocku a presýpacie hodiny a 8 promo kariet.

UPOZORNENIE!!! Na všetkých baleniach tejto hry máme uvedený nesprávny počet kariet. Vo vnútri sa ale nachádza správny počet, tak ako je uvedené vyššie.

Chcete si hru vyskúšať zahrať v angličtine? Kuknite na www.brainboxgame.com!

 

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o ALBI BrainBox v kocke! ROZPRÁVKY 026606 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 13,99€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka ALBI BrainBox v kocke! ROZPRÁVKY 026606

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy