DORMEO NALADOVA SOVA 3v1 mama - žltá 110072961
(79.4%)
DORMEO NALADOVA SOVA 3v1 mama - žltá 110072961
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 34,99 €

Parametre a popis produktu

Náladové sovy sú krásnym darčekom 3v1 pre každého, kto sa nebojí prijať svoje pocity. Každú sovičku s výškou 33 cm môžete použiť ako plyšovú hračku alebo vankúš, vyplnený modernými mikrovláknami Wellsleep®. Dostanete ju s mäkučkou flaušovu dekou, takže je vždy pripravená na túlenie, driemanie alebo hranie, nech už sa nachádzate kdekoľvek. 

OSLAVA ZDRAVÝCH EMÓCIÍ A MILUJÚCICH RODÍN
Múdra sova vie, že pochopenie vlastných emócií a emócií ostatných ľudí je základom zdravých vzťahov a šťastnejšieho, úspešnejšieho života spolu so silnou, milujúcou a podporujúcou rodinou. Preto Dormeo predstavuje 6 nových darčekových setov Náladových sov s 3 generáciami rozkošných sovičiek na hranie, spánok a mnoho ďalšieho.

ŠPECIÁLNA SPONA UMOŽŇUJE PRIPNÚŤ SOVY K SEBE
Všetci členovia novej sovej rodiny majú špeciálnu sponu na krídlach, ktorá umožňuje pripnúť ich k sebe v objatí. Milé však? Pretože objatia sú jedným z najúčinnejších spôsobov, ako prejaviť lásku.

MAMIČKA SOVA (ŽLTÁ SOVA)
Naučí deti, čo je správne a čo zlé. Dá im tie najlepšie objatia a vybozkáva ich, keď treba. Pofúka každé boľavé kolienko.

Ako každá matka, aj mamička sova je hrdá na pokroky svojich detí, aj keby išlo len o malé krôčiky. Posmeluje svoje sovíčatá s láskou či už túžia byť futbalistami alebo hrať na bubny.



Vlastnosti

FarbaŽltá
ŠtýlModerný

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o DORMEO NALADOVA SOVA 3v1 mama - žltá 110072961 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 34,99€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka DORMEO NALADOVA SOVA 3v1 mama - žltá 110072961

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy