DORMEO NALADOVA SOVA MINI-mama 110072972
(78.2%)
DORMEO NALADOVA SOVA MINI-mama 110072972
Bežná cena: 14,99 €

Parametre a popis produktu

Oslávte teplo domova a blízkosť rodiny so 6 očarujúcimi plyšovými mini sovičkami. Tri generácie láskyplných sov sa tešia na nové dobrodružstvá. Spoznajte mamičku, tatka, babku, dedka, sestru a brata sovej rodiny.

ŠŤASTNÁ RODINA JE NA PRVOM MIESTE
Vytvorte svojim deťom zdravé a bezpečné prostredie pre rozvoj a naučte ich vážiť si rodinné hodnoty. Vzťahy a rodina formujú dieťa od útleho veku a pomáhajú mu načerpať sebavedomie a odvahu do života. Vďaka podpore od rodiny deti ľahšie čelia každodenným výzvam či už ide o veľké alebo malé veci. S pomocou rodinky sovičiek sa naučia pochopiť rodinné vzťahy a oceniť lásku.

SPOZNAJTE NOVÝCH ČLENOV RODINY
Nová rodina 16 cm mini sovičiek je pripravená vydať sa na dobrodružstvo. Rodina je miestom, kde sa deti učia o svete a spoznávajú sami seba. Získavajú nové zručnosti a učia sa oceniť a pochopiť vzťahy s blízkymi.

MAMIČKA SOVA (ŽLTÁ SOVA)
Naučí deti, čo je správne a čo zlé. Dá im tie najlepšie objatia a vybozkáva ich, keď treba. Pofúka každé boľavé kolienko.

Ako každá matka, aj mamička sova je hrdá na pokroky svojich detí, aj keby išlo len o malé krôčiky. Posmeluje svoje sovíčatá s láskou či už túžia byť futbalistami alebo hrať na bubny.


RODINA MÁ NAJVÄČŠÍ VPLYV NA ROZVOJ DIEŤAŤA
Dormeo vytvorilo soviu rodinku, aby pomohlo deťom pochopiť vzťahy a dôležitosť rodiny. Sovičky sú roztomilé, super jemné a budú tými najlepšími spoločníkmi na každý deň.

-Sovičky môžu poslúžiť ako pomoc pre dieťa pri chápaní rodinných vzťahov a ich utužovaní.
-Využite predstavivosť a zahrajte sa na soviu rodinku, nechajte deti vytvoriť si vlastné príbehy a naučte ich niečo o vlastnej rodine.


ŠPECIÁLNA SPONA UMOŽŇUJE PRIPNÚŤ SOVY K SEBE
Všetci členovia novej sovej rodiny majú špeciálnu sponu na krídlach, ktorá umožňuje pripnúť ich k sebe v objatí. Milé však? Pretože objatia sú jedným z najúčinnejších spôsobov, ako prejaviť lásku.


Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o DORMEO NALADOVA SOVA MINI-mama 110072972 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 14,99€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka DORMEO NALADOVA SOVA MINI-mama 110072972

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy