DORMEO NALADOVA SOVA MINI-stará mama 110072968
(81.6%)
DORMEO NALADOVA SOVA MINI-stará mama 110072968
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 9,99 €

Parametre a popis produktu

Oslávte teplo domova a blízkosť rodiny so 6 očarujúcimi plyšovými mini sovičkami. Tri generácie láskyplných sov sa tešia na nové dobrodružstvá. Spoznajte mamičku, tatka, babku, dedka, sestru a brata sovej rodiny.

ŠŤASTNÁ RODINA JE NA PRVOM MIESTE
Vytvorte svojim deťom zdravé a bezpečné prostredie pre rozvoj a naučte ich vážiť si rodinné hodnoty. Vzťahy a rodina formujú dieťa od útleho veku a pomáhajú mu načerpať sebavedomie a odvahu do života. Vďaka podpore od rodiny deti ľahšie čelia každodenným výzvam či už ide o veľké alebo malé veci. S pomocou rodinky sovičiek sa naučia pochopiť rodinné vzťahy a oceniť lásku.

SPOZNAJTE NOVÝCH ČLENOV RODINY
Nová rodina 16 cm mini sovičiek je pripravená vydať sa na dobrodružstvo. Rodina je miestom, kde sa deti učia o svete a spoznávajú sami seba. Získavajú nové zručnosti a učia sa oceniť a pochopiť vzťahy s blízkymi.

BABKA SOVA (FIALOVÁ SOVA)
Rada si prezerá fotoalbumy a chváli sa svojimi vnúčatami. Ukazuje sovíčatám, aký úžasný život môžu prežiť v kruhu milujúcej rodiny a koľko nezabudnuteľných spomienok už za svoj život nazbierala.

Sovíčatá si vždy u nej môžu odpočinúť, prísť si po múdru radu alebo sa len nechať trošku poľutovať, keď je svet príliš zložitý.


RODINA MÁ NAJVÄČŠÍ VPLYV NA ROZVOJ DIEŤAŤA
Dormeo vytvorilo soviu rodinku, aby pomohlo deťom pochopiť vzťahy a dôležitosť rodiny. Sovičky sú roztomilé, super jemné a budú tými najlepšími spoločníkmi na každý deň.

-Sovičky môžu poslúžiť ako pomoc pre dieťa pri chápaní rodinných vzťahov a ich utužovaní.
-Využite predstavivosť a zahrajte sa na soviu rodinku, nechajte deti vytvoriť si vlastné príbehy a naučte ich niečo o vlastnej rodine.


ŠPECIÁLNA SPONA UMOŽŇUJE PRIPNÚŤ SOVY K SEBE
Všetci členovia novej sovej rodiny majú špeciálnu sponu na krídlach, ktorá umožňuje pripnúť ich k sebe v objatí. Milé však? Pretože objatia sú jedným z najúčinnejších spôsobov, ako prejaviť lásku.


Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o DORMEO NALADOVA SOVA MINI-stará mama 110072968 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 9,99€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka DORMEO NALADOVA SOVA MINI-stará mama 110072968

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy