DORMEO VANKUS ALOE VERA 50x70 106039104
(82%)
DORMEO VANKUS ALOE VERA 50x70 106039104
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 17,49 €

Parametre a popis produktu

Klasický a hypoalergénny vankúš Aloe Vera je vhodný pre všetky spánkové polohy. Výšku a mäkkosť vankúša si môžete prispôsobiť. Celý poťah sa môže prať v práčke pri 60℃, čo je teplota, ktorá zabíja prachové roztoče. Veľkosť vankúša je 50x70 cm a je vákuovo balený v opakovane použiteľnom vákuovom obale.

PRIAZNIVÉ ÚČINKY ALOE VERA
Vankúš Aloe Vera je vyrobený zo 100% mikrovlákien Softdream s obsahom Aloe Vera, ktoré pomaly a plynulo uvoľňujú výživné látky.

Rastlinka Aloe Vera je známa svojimi prírodnými liečivými účinkami, obsahuje viac ako 160 biologických komponentov, ktoré majú upokojujúci a zjemňujúci účinok.

PRÍJEMNEJŠIE A LEPŠIE PROSTREDIE PRE SPÁNOK
Vedecký výskum jasne preukázal priaznivý účinok rastliny Aloe Vera na ľudskú pokožku. Poťah vankúša Dormeo s obsahom Aloe Vera poskytuje pokožke zjemňujúci a zmäkčujúci účinok – aj preto Vám vytvorí príjemnejšie a lepšie prostredie pre spánok.

Pri pravidelnom používaní vankúša Dormeo s Aloe Vera pocítite jeho priaznivé a liečivé účinky a určite ich oceníte. Výborne priedušný vankúš Vám zabezpečí svieže a suché prostredie pre spánok každú noc. Jeho ďalším benefitom je úžasná mäkkosť a hebkosť.

ZDOKONALENÉ MIKROVLÁKNA WELLSLEEP®
Sú extrémne mäkké, priedušné a nezhlukujú sa do hrudiek. Ich štruktúra obsahuje malé vzduchové bublinky, ktoré vankúšu dodávajú extra objem a pocit akoby ste spali na tradičnom páperovom vankúši.

Vankúš Dormeo Aloe Vera má na bočnej strane zips, vďaka čomu si môžete regulovať výšku a tvrdosť vankúša podľa svojich potrieb. Vankúš je vhodný pre všetky spánkové polohy: na bruchu, na chrbáte aj na boku.

NOVÉ VISKÓZOVÉ VLÁKNA PRE EŠTE VÄČŠIU MÄKKOSŤ A TERMOREGULÁCIU
Vankúš Aloe Vera obsahuje nielen moderné mikrovlákna Wellsleep° – pridali sme aj nové viskózové vlákna poskytujúce ešte väčšiu mäkkosť a pohodlie.  Tento prírodný materiál s excelentnými termoregulačnými vlastnosťami a dokonalým odvádzaním vlhkosti udrží Vaše spánkové prostredie hygienické a suché v každom ročnom období.

JEDINEČNÉ BALENIE PRE EFEKTÍVNE USKLADNENIE
Vankúš Aloe Vera dostanete úhľadne zabalený v opakovane použiteľnom vákuovom vrecku, takže aj dávno po nákupe môžete bezpečne a prakticky uskladniť.

VÝHODY
-extrémne mäkký a pohodlný
-jemný k pokožke
-Aloe Vera má liečivé a upokojujúce vlastnosti
-ideálny pre všetky spánkové polohy
-nastaviteľná výška vankúša
-hypoalergénny - výrobok úspešne prešiel hypoalergénnym testom
-pranie v práčke na 60° C

Vlastnosti

ŠtýlModerný

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o DORMEO VANKUS ALOE VERA 50x70 106039104 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 17,49€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka DORMEO VANKUS ALOE VERA 50x70 106039104

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy