DORMEO VANKUS SOVA ZL 110071952
(81%)
DORMEO VANKUS SOVA ZL 110071952
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 14,99 €

Parametre a popis produktu

Izba Vášho dieťaťa získa v okamihu veselý nádych s rozkošným novým vankúšom, ktorý kombinuje prvotriedne materiály so sviežim dizajnom pre ten najlepší spánok. Je vyplnenými mäkkými, podpornými a priedušnými mikrovláknami Wellsleep®, takže poskytuje dokonalé pohodlie, a jeho 100 % bavlnený poťah pomáha predchádzať podráždeniu a alergiám.

VÝZNAM SPÁNKU PRE VÝVOJ
Ak chcete, aby si vaše dieťa užívalo šťastné, zdravé a produktívne dni, musíte zabezpečiť, aby dostalo odpočinok, ktorý potrebuje na zotavenie, rast a vývoj. Správna posteľná bielizeň môže prispieť k vytvoreniu ideálneho prostredia na zaspávanie a užitie si neprerušovaného spánku bez podráždenia a alergií.


ZNAČKA DORMEO JE TOU SPRÁVNOU VOĽBOU PRE LEPŠÍ SPÁNOK
Každú noc vaše dieťa opiera hlavu o vankúš. Je dôležité vybrať si taký, ktorý je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, ktoré nedráždia pokožku ani nevytvárajú horúce, nehygienické prostredie, ktoré by mohlo prerušiť spánok či zhoršiť alergie.


POKROKOVÉ MATERIÁLY PRE POHODLIE, OPORU A HYGIENU
Vankúš Dormeo Náladové sovy je vyplnený pokrokovými mikrovláknami Wellsleep®, ktoré poskytujú skvelý objem a priedušnosť. Vankúš je oporný, vhodný pre všetky polohy pri spánku a zaručuje optimálnu oporu chrbtice dôležitú pre zdravý rast a pokojný spánok. Poťah vankúša je vyrobený zo 100 % bavlny a zapína sa na zips, takže si môžete prispôsobiť pevnosť a výšku vankúša. Na zaručenie maximálnej hygieny sa vankúš môže prať na 40 °C a rýchlo schne.


OČARUJÚCI DIZAJN PRE ÚTULNEJŠIU SPÁLŇU
Každý vankúš má krásny poťah s obojstranným dizajnom, ktorý premení posteľ vášho dieťaťa na lákavé miesto. Jedna strana je biela s hravými náladovými sovami skombinovanými so zábavnými motívmi, ktoré vaše dieťa môže preskúmať. Druhá strana je k dispozícii vo fialovo-modrej alebo žltej farbe s malými oblakmi, ktoré inšpirujú tie najrelaxačnejšie sny. Skombinujte ho s ladiacou prikrývkou a získajte štyri skvelé štýly v jednej sade.


SKVELÁ VOĽBA PRE KAŽDÉ DIEŤA
Vankúš má rozmery 40 x 60 cm a je vhodný pre všetky polohy pri spánku - na bruchu, na chrbte, aj na boku. Kombinácia 100 % prírodného bavlneného poťahu a výplne z pokrokových mikrovlákien Wellsleep® poskytuje vynikajúce tepelné vlastnosti, skvelú priedušnosť a je šetrná k pokožke.


SÚČASŤ KOLEKCIE NÁLADOVÉ SOVY
Vankúš patrí do kolekcie Dormeo Náladové sovy, ktorej súčasťou je aj ladiaca sada roztomilých mäkkých hračiek a vecí do detskej izby, ktoré ju zútulnia a skrášlia.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o DORMEO VANKUS SOVA ZL 110071952 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 14,99€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka DORMEO VANKUS SOVA ZL 110071952

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy