DORMEO WARM HUG 2021 D 130x190 ružový 110073327
(80.8%)
DORMEO WARM HUG 2021 D 130x190 ružový 110073327
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 24,99 €

Parametre a popis produktu

Darujte túto sezónu pohodlie najmladším členom rodiny so súpravou Warm Hug v detskej verzii. Mäkká a hebká deka, pod ktorú sa deti radi schúlia, a páperovo mäkký vankúš. Ideálny spoločník na spanie, hranie a odpočinok. K dispozícii v mentolovej alebo ružovej farbe s krásnym dizajnom tučniakov a balónov. Deka má fosforeskujúce prvky, ktoré každý večer vytvoria v detskej izbe kúzelný priestor.



UROBTE ČAS NA SPÁNOK, ODPOČINOK A HRY EŠTE ZÁBAVNEJŠÍ
Nový detský set Warm Hug je špeciálne navrhnutý pre pohodlie a potešenie najmenších členov rodiny.

Prikrývka a vankúš spolu dokonale ladia a vytvárajú úžasne mäkké a teplé prostredie, ktoré potrebujú na zdravý rast a šťastné dni.


OČARUJÚCI VZOR KAŽDÚ NOC VYTVORÍ KÚZELNÉ PROSTREDIE!
Sada je k dispozícii v dvoch farbách, ružovej a mentolovej s nádherným dizajnom tučniakov, oblakov a balónov, ktorý pomôže dieťaťu zaspať alebo inšpiruje denné snívanie o dobrodružstvách. Na prikrývke sú fosforeskujúce prvky pre extra kúzelný efekt, takže deti sa večer budú tešiť do postele, a tým, ktorí sa boja tmy, pomôžu prekonať svoj strach.



NÁDHERNE MÄKKÁ A TEPLÁ DEKA
-Deka s rozmermi 130 x 90 cm je vyrobená z mäkkého a hebkého flísu pre príjemný pocit tepla a vaše dieťa si ju hneď obľúbi, najmä keď sa dni začnú ochladzovať a noci predlžovať.
-Je ideálna na zababušenie na gauči, keď potrebujete v posteli viac tepla alebo na cestovanie.
-Vďaka dvom gombíkom na zapínanie vytvoríte vrecko na chodidlá, ktoré udrží malé prstíky v teple a pohodlí po celú zimu, alebo môžete deku použiť ako šál či štólu.


VANKÚŠ STVORENÝ NA OBJÍMANIE
Tajomstvo tohto vankúša, ktorý je ako stvorený na objímanie, je výplň z pokrokových mikrovlákien Wellsleep®, rovnakého materiálu používaného v najpredávanejších vankúšoch Dormeo®.

-Je vzdušný, ľahký a hrejivý.
-Má jedinečnú štruktúru, ktorá vytvára vzduchové bublinky pre väčší objem a jemnosť na dotyk ako pri páperí.
-Je hygienický.

Veľkosť vankúša je 40 x 40 cm a rovnako ako deka sa môže prať v práčke pri teplote 30°C a rýchlo schne.

Vlastnosti

FarbaRužová

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o DORMEO WARM HUG 2021 D 130x190 ružový 110073327 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 24,99€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka DORMEO WARM HUG 2021 D 130x190 ružový 110073327


Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy