Dřevojas - Kúpeľňová skriňa COLOR SZZ 100 - N01 Bílá lesk / L04 Béžová vysoký lesk (123055)
(80.4%)
Produkt sa už nepredáva

Parametre a popis produktu

Kúpeľňová skrinka COLOR SZZ 100 s umývadlom Harmonia patrí do kúpeľňovej rady COLOR. Korpus skrinky COLOR SZZ 100 je vyrobený z bielych kvalitných LTD dosiek. Predná časť skrinky je vyrobená z MDF dosky v uvedených farbách s povrchovou úpravou vo vysokom lesku. Horná hrana prednej časti skrinky má elegantný výkroj, ktorý slúži ako úchytka pre jednoduché otváranie skrinky. Ukladací priestor skrinky Vnútorný priestor tejto kúpeľňovej skrinky je riešený jednou veľkou zásuvkou, ktorá je uložená na značkových výsuvoch Hettich s celoživotnou garanciou. Priestor tejto zásuvky je dostatočne vysoký, takže je možné do nej bez problémov uložiť aj vyššie predmety ako sú napríklad prášky na pranie. Do tejto zásuvky je možné doobjednať organizér značky Hettich, ktorý rozdelí vnútorný priestor zásuvky na niekoľko menších častí. Umývadlo Súčasťou ceny tejto kúpeľňovej skrinky je tiež kvalitné keramické umývadlo Harmonia. Bočnú a zadnú časť umývadla tvorí rovná plocha, ktorá môže slúžiť ako praktická odkladacia plocha, napr. pre dávkovač mydla či ďalšie predmety potrebné pre každodennú hygienu. Doplnkové informácie Kúpeľňovú skrinku COLOR s keramickým umývadlom Harmonia dodávame len v závesnom prevedení bez možnosti inštalácie nožičiek. Táto kúpeľňová skrinka najlepšie vynikne v lesku, v štandarde je možné vyberať medzi leskom bielym, béžovým či moderným antracitovým, v rámci prevedenia Individual je ale možný akýkoľvek iný farebný odtieň, ktorý si vyberiete z nášho vzorkovníka.  

Vlastnosti

ŠtýlModerný

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Dřevojas - Kúpeľňová skriňa COLOR SZZ 100 - N01 Bílá lesk / L04 Béžová vysoký lesk (123055) myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 578,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Dřevojas - Kúpeľňová skriňa COLOR SZZ 100 - N01 Bílá lesk / L04 Béžová vysoký lesk (123055)

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy