Dřevojas - Kúpeľňová skriňa ENZO SZZ2 100 - L04 Béžová vysoký lesk / L04 Béžová vysoký lesk (52501)
(82.2%)
Produkt sa už nepredáva

Parametre a popis produktu

Kúpeľňová skrinka ENZO SZZ2 100 v závesnom prevedení. Šírka skrinky (100 cm po hrany umývadla) poskytuje dostatočný priestor pre uskladnenie kúpeľňových pomôcok, prípravkov či uterákov. Úložný priestor skrinky ENZO je riešený pomocou dvoch priestorných zásuviek. Korpus skrinky je vyrobený z kvalitných MDF dosiek s povrchovou úpravou vo vysokom lesku. Skrinka ENZO obsahuje dve priestorné zásuvky uložené na značkových výsuvoch Hettich s jemným dovieraním. Zásuvky sú vybavené designovou ergonomickou úchytkou, ktorá uľahčuje otváranie. Bočné hrany skrinky sú zaoblené. Súčasťou ceny je tiež značkové keramické umývadlo Durastyle U020, ktorého zaoblený tvar skvele korešponduje so zaoblenými hranami skrinky. Povrchová úprava a farebné prevedenie skrinky Kúpeľňovú skrinku ENZO si vyrábame s povrchovou úpravou vo vysokom lesku. V rámci programu INDIVIDUAL si môžete vybrať vlastnú farebnú variantu skrinky (zo vzorkovníka RAL/NCS). Keramické umývadlo Skrinka je osadená elegantným keramickým umývadlom Duravit (model Durastyle U020) s praktickou odkladacou plochou. Otvor pre batériu je umiestnený uprostred umývadla. Zásuvky a vnútorné usporiadanie skrinky Skrinka ENZO je vybavená dvoma priestornými zásuvkami s jemným dovieraním (výsuvy Hettich) a designovou úchytkou. Vnútorný tvar hornej zásuvky je vytvarovaný tak, aby neprekážal sifónu umývadla. Spodná zásuvka je o niečo vyššia, bez problémov sa tak do nej vojdú aj vyššie predmety ako sú napr. prášky na pranie či plastové dózy s čistiacimi prostriedkami. Zásuvky sú vybavené protišmykovou podložkou a je možné ich dovybaviť organizérom (na objednávku). Parametre skrinky: Kúpeľňovú skrinku ENZO SZZ2 100 dodávame v závesnom prevedení Korpus skrinky je vyrobený z MDF dosiek s povrchovou úpravou vysokej kvality Varianta INDIVIDUAL umožňuje výber vlastnej farby (zo vzorkovníka RAL/NCS) Skrinka obsahuje dve zásuvky na značkových výsuvoch Hettich Súčasťou ceny je tiež kvalitné keramické umývadlo značky Duravit Zásuvky sú vybavené protišmykovou podložkou

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Dřevojas - Kúpeľňová skriňa ENZO SZZ2 100 - L04 Béžová vysoký lesk / L04 Béžová vysoký lesk (52501) myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 1 166,20€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Dřevojas - Kúpeľňová skriňa ENZO SZZ2 100 - L04 Béžová vysoký lesk / L04 Béžová vysoký lesk (52501)

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy