Dřevojas - Kúpeľňová skriňa SINGLE SZZ 60 - N01 Bílá lesk / L04 Béžová vysoký lesk (151041)
(78.4%)
Produkt sa už nepredáva

Parametre a popis produktu

Závesná kúpeľňová skrinka SINGLE SZZ 60 s veľkou zásuvkou. Súčasťou skrinky je tiež keramické umývadlo MINI 60. Korpus skrinky je vyrobený z bielych kvalitných LTD dosiek s povrchovou úpravou s vysokým leskom. Predná časť zásuvky je z MDF dosky, lakované vo vysokom lesku. Vnútri skrinky je umiestnená ešte jedna menšia skrytá zásuvka, ktorej tvar je prispôsobený sifónu umývadla. Zásuvky sú posadené na kvalitných značkových výsuvoch Hettich s celoživotnou garanciou kvality. Otváranie hlavnej zásuvky uľahčuje elegantná pochrómovaná úchytka. Doplnkové informácie ku skrinke Výsuvy Hettich sú vybavené soft-closingom (pomalý dojazd zásuvky pri zatvorení). Na umývadle (v priestore batérie) je malá odkladacia plocha. Mohlo by Vás zaujímať Kúpeľňovú skrinku SINGLE SZZ 60 môžete doplniť akoukoľvek vyhovujúcou galérkou so zrkadlom z našej ponuky. Skrinka SINGLE SZZ 60 je štandardne dodávaná v závesnej variante. Je však možné k nej prikúpiť nožičky. Skrinku SINGLE SZZ 60 s umývadlom môžete skombinovať tiež s vysokou kúpeľňovou skriňou Single SV1D2 35. Kombinácia skrinky SINGLE SZZ 55 s vysokou skriňou Single SV1D2 35 je ideálna do menších kúpeľní, kde nezaberie veľa miesta, a pritom poskytne dostatočne veľký úložný priestor.

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Dřevojas - Kúpeľňová skriňa SINGLE SZZ 60 - N01 Bílá lesk / L04 Béžová vysoký lesk (151041) myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 343,40€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Dřevojas - Kúpeľňová skriňa SINGLE SZZ 60 - N01 Bílá lesk / L04 Béžová vysoký lesk (151041)

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy