Dřevojas - Trojdverová galérka ENZO GA3OE 120 - M05 Béžová mat (148157)
(82%)
Produkt sa už nepredáva

Parametre a popis produktu

Kúpeľňová galérka ENZO GA3OE 120 svojím dokonale čistým tvarom dopĺňa kúpeľňové skrinky s umývadlom rady ENZO. Šírka 120 cm predstavuje naozaj veľký vnútorný úložný priestor a v neposlednej rade tiež dostatočne veľké zrkadlo. Vďaka tejto šírke je možné galérku ENZO GA3OE 120 využiť tiež k spodným skrinkám s dvojitým umývadlom. Korpus tejto galérky je tvorený kombináciou kvalitných LTD a MDF dosiek s povrchovou úpravou vo vysokom lesku. Dvierka galérky sú riešené obojstrannými zrkadlami, uloženými na kvalitných pántoch značky Hettich. Vnútorný priestor je vertikálne rozdelený na dve polovice. Každá z polovíc potom obsahuje dve sklenené poličky, z ktorých je každú možné nastaviť do troch rôzne vysokých polôh. Osvetlenie galérky Po vonkajších stranách galérky sú vertikálne umiestnené nenápadné rampy s LED diódami, ktorých intenzitu svietenia je možné jednoducho regulovať. Po otvorení sa automaticky rozsvieti vnútorné osvetlenie galérky. Napojenie na elektrickú sieť je riešené priamo prostredníctvom malej IP krabičky s ochranou proti vlhkosti. Regulácia vonkajšieho osvetlenia Rampy s LED diódami sa ovládajú pomocou malého vypínača, ktorý je umiestnený na spodnej strane (na pravej aj ľavej strane) galérky. Pri prvom stlačení a podržaní dochádza k postupnému zníženiu intenzity svetla, a to až na 10 percent. Pri druhom stlačení a pridržaní dochádza k zvýšeniu intenzity. Zmena intenzity je plynulá a galérka Enzo si pamätá nastavenie, takže pri opätovnom rozsvietení galérky bude svietiť v naposledy nastavenej intenzite. Pruh LED diód umiestnený na spodnej strane galérky šikovne osvetľuje aj umývadlovú plochu. Vnútorné osvetlenie V hornej vnútornej časti galérky (vnútri skrinky) je zapustená rampa s LED diódami. Galérka ENZO GA3OE 120 je vo vrchnej časti vybavená senzormi, ktoré automaticky rozsvietia vnútorný priestor galérky pri otvorení zrkadlových dverí. Elektrická zásuvka Galérka ENZO GA3OE 120 je vybavená dvomi elektrickými zásuvkami, ktoré je možné využiť napr. na zapojenie holiaceho strojčeka či fénu, kulmy apod. Tieto zásuvky sú umiestnené v pravej a ľavej spodnej časti na vonkajších stranách galérky. Základné parametre galérky ENZO GA3OE 120: Korpus z kombinácie LTD a MDF dosiek s kvalitnou povrchovou úpravou vo vysokom lesku, dve obojstranná otváracie zrkadlá, vnútorné automatické LED osvetlenie, vonkajšie LED osvetlenie s možnosťou regulácie jasu, dve integrované elektrické zásuvky.

Vlastnosti

FarbaBéžová

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Dřevojas - Trojdverová galérka ENZO GA3OE 120 - M05 Béžová mat (148157) myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 787,95€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Dřevojas - Trojdverová galérka ENZO GA3OE 120 - M05 Béžová mat (148157)

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy