Electrolux EEZ69410L 911434792
(76.4%)
Electrolux EEZ69410L 911434792
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 939,00 €

Parametre a popis produktu

SprayZone, intenzívne umývanie
Vďaka funkcii SprayZone sú hrnce a panvice intenzívne umyté. Výkonný tlak vody skvele umyje všetko, čo je vo vyhradenom priestore. Je trikrát lepší ako štandard, takže o všetky vaše riad je postarané

Maximálne pokrytie so systémom SatelliteClean®
Sprchovacie rameno SatelliteClean® dosahuje až trikrát lepšie výsledky umývania než bežné rameno. Dvojitá rotácia a neustále meniaci sa uhol sprchovania zabezpečujú perfektne umytý a žiarivo čistý riad.

Rýchle nastavenie programu s ovládaním QuickSelect
Intuitívne ovládanie QuickSelect predstavuje jednoduchý spôsob, ako zvoliť a spustiť umývací program. Posunutím prsta nastavíte dĺžku programu a v prípade potreby dotykom pridáte rôzne voliteľné funkcie. Je to absolútne jednoduché.

Vnútorné osvetlenie pre dokonalý prehľad
S našim automatickým osvetlením nikdy nič neprehliadnete. Osvetľuje vnútro vašej umývačky riadu, aby ste mali dokonalý prehľad o tom, čo je vnútri. Plnenie a vyprázdňovanie je tak ešte jednoduchšie.

Ukazovateľ stavu umývania
Umývačka vás prostredníctvom svetelného ukazovateľa Beam on floor v tichosti informuje o aktuálnom stave umývacieho programu. Zvukovú signalizáciu môžete ľahko prepočuť, ale svetelný ukazovateľ na podlahe pod spotrebičom neprehliadnete. Keď svieti červená, program beží, keď zelená, je riad umytý.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Electrolux EEZ69410L 911434792 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 939,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Electrolux EEZ69410L 911434792

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy