Electrolux EW6SN347SI 914340383
(79.2%)
Electrolux EW6SN347SI 914340383
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 362,00 €

Parametre a popis produktu

Oblečenie na každý deň jemne vyprané

Technológia SensiCare v práčke Electrolux PerfectCare 600 upravuje dĺžku cyklu a spotrebu vody a elektrickej energie pre každú várku bielizne. Programy sú úsporné aj pri malých náplniach a žiadne oblečenie sa nebude prať zbytočne dlho. Vďaka štíhlej konštrukcii sa zmestí aj do menších domácností.

Individuálna starostlivosť a kratšie cykly

Technológia SensiCare prispôsobuje program aktuálnej náplni, aby zabránila zbytočne dlhému praniu. Odevy si tak dlhšie zachovajú svoj vzhľad a hebkosť.

Jemnosť vďaka starostlivosti o každé vlákno

Funkcia SoftPlus zaistí dôkladné namočenie a rovnomernú distribúciu aviváže ku každému vláknu. Bielizeň tak zostane jemná, voňavá a svieža dlhší čas.

Každodenné pranie s jemnou silou pary

Náš antialergický program kombinuje vlhkú paru a vysokú účinnosť prania a zabezpečuje úplné odstránenie baktérií z odevov.

Menej energie, viac času

Funkcia Eco TimeManager umožňuje prispôsobiť trvanie pracieho cyklu podľa vašich časových možností. Ušetríte čas i energiu, a bielizeň sa pritom perfektne vyperie. Spoľahnite sa.

Vynikajúca starostlivosť, kompaktné rozmery

S kompaktnou práčkou Electrolux si odevy zachovajú svoj vzhľad. Vďaka menším rozmerom sa zmestí do priestorov, ktoré by pre štandardné spotrebiče boli príliš malé, účinnosť prania však zostáva vynikajúca.

Špecifikácia

Náplň bielizne: 7 kg 
Maximálna rýchlosť odstreďovania: 1400 ot./min 
Jemný program Hodváb navrhnutý špeciálne pre hodváb 
Pracie programy: Eco 40-60, bavlna, syntetika, jemná bielizeň, Rapid 14min, plákanie, odstredenie/vypustenie, Anti Allergy Vapour, detská bielizeň, hodváb, vlna, šport, športová bielizeň, džínsovina 
Kontrola vyváženia náplne v bubne 
Technológia Fuzzy Logic, prispôsobuje sa množstvu náplne 
Posunutý štart 
Protipenový systém 
Invertný motor pre zvýšený výkon a extrémne tichý chod 
Detský bezpečnostný zámok 
Nožičky: 4 nastaviteľné nožičky 
Ochrana proti vytopeniu 

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Electrolux EW6SN347SI 914340383 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 362,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Electrolux EW6SN347SI 914340383

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy