Electrolux EW9WN249W 914600370
(81.4%)
Electrolux EW9WN249W 914600370
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 1 099,00 €

Parametre a popis produktu

Práčka kombinovaná so sušičkou série 900 vám dá istotu pri praní a sušení vášho obľúbeného oblečenia, nech už je vyrobené z čohokoľvek, dokonca aj hodváb a perie. Systém DelicateCare s tepelným čerpadlom prispôsobí nízke teploty a pohyb bubna akejkoľvek textílii. Dokonca aj vaše hodvábne odevy budú mať až o 50% menej záhybov.

Hodvábne tkaniny sú až o 50 % menej pokrčené
Technológia DelicateCare prispôsobí teplotu a pohyb bubna danej tkanine, aby jej poskytla správnu starostlivosť. Oblečenie si tak zachová svoj vzhľad a kvalitu.

Oblečenie osviežené parou
Program SteamCare osvieži oblečenie pomocou pary, odstráni pokrčenie a minimalizuje potrebu žehlenia. Odevy si zachovajú svoj tvar a štruktúru dlhšie. Systém FreshScent navyše kombinuje jemnú paru s príjemnou vôňu na osvieženie oblečenia, ktoré ešte netreba prať.

Individuálna starostlivosť a kratšie cykly
Technológia SensiCare prispôsobuje program aktuálnej náplni, aby zabránila zbytočne dlhému praniu. Odevy si tak dlhšie zachovajú svoj vzhľad a hebkosť.

Pranie a sušenie na mieru
PerfectCare 900 prispôsobuje teplotu a pohyb bubna podľa aktuálneho oblečenia. Či už ide o zmes bavlny, syntetiku, alebo dokonca hodváb, jednoducho nastavíte sušenie ku ktorémukoľvek praciemu programu. Navyše máte k dispozícii program prania a sušenia pre 3 kg bielizne, ktorý trvá len 3 hodiny.

Odborná starostlivosť s polovičnou spotrebou energie
Technológia PerfectCare 900 s tepelným čerpadlom umožňuje prať a sušiť rozličné materiály pri takmer polovičnej teplote. To znamená lepšiu a jemnejšiu starostlivosť, pretože oblečenie nie je vystavené zbytočnému teplu. Dosiahnete vynikajúcu účinnosť sušenia s oveľa nižšou spotrebou energie.

 

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Electrolux EW9WN249W 914600370 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 1 099,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Electrolux EW9WN249W 914600370

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy