Electrolux EWWN1685W 914603530
(80.2%)
Electrolux EWWN1685W 914603530
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 589,00 €

Parametre a popis produktu

Electrolux DualCare™ práčka so sušičkou vám umožní vyprať a vysušiť všetku bielizeň naraz. S programami pre každú tkaninu, vrátane vlnenej a jemnej bielizne, môžete znova a znova vyprať a vysušiť vašu obľúbenú bielizeň.

Jemné programy a nižšie teploty sušenia.
Systém DualCare™ v tejto práčke vám umožní prať a vysušiť všetku jemnú bielizeň, vrátane bielizne určenej iba na ručné pranie. Jemné programy a nižšie teploty sušenia znamenajú, že rozdiel nielen uvidíte ale aj pocítite.

Objavte výhody pary
Profesionálne práčovne sa pri uvoľňovaní vlákien a odstraňovaní pokrčenia spoliehajú na paru. Náš parný program vám poskytne rovnaké možnosti u vás doma - predíde tvorbe pachov a uľahčí žehlenie. Takže na bielizeň vynaložíte menej času a námahy.

Najlepšia starostlivosť o bielizeň bez ohľadu na to, čo periete
Vložte vašu bielizeň do bubna a nechajte DualCare™ urobiť zvyšok. Jej OptiSense technológia automaticky rozpozná veľkosť každej dávky a vypočíta množstvo vody a trvanie programu. Takže vždy budete mať tú najlepšiu starostlivosť o bielizeň bez ohľadu na to, čo periete.

Umyte a vysušte akúkoľvek náplň za jednu hodinu
DualCare™ 60-minútový program prania a sušenia je perfektný pre pranie bielizne po práci – alebo kedykoľvek keď sa ponáhľate. Poskytnutím skvelých výsledkov do jednej hodiny šetrí váš čas a ponúka vám najlepšiu úsporu energie.

Upravte cyklus podľa svojho harmonogramu – nie naopak
Môžete si byť istí, že pranie zapadne do vášho programu. S funkciou TimeManager® môžete upraviť cyklus a bielizeň bude pripravená presne vtedy, keď to budete chcieť.

 

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Electrolux EWWN1685W 914603530 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 589,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Electrolux EWWN1685W 914603530

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy