Electrolux KOEBP39WZ 944032011
(81%)
Produkt sa už nepredáva

Parametre a popis produktu

Horkovzdušná rúra 800 SenseCook s teplotnou sondou zaručí skvelé výsledky.Sonda monitoruje teploty vnútri jedál a umožňuje vám nastaviť, ako by ste chceli pripraviť jedlo a vypne rúru, keď je jedlo hotové. Teraz môžete zakaždým podávať dokonalé kačacie prsia.

Spoznajte svojho osobného šéfkuchára – funkciu AssistedCooking
Funkcia AssistedCooking je ako mať osobného SousVide šéfkuchára. Vyberte jedlo, ktoré idete uvariť, a rúra nastaví za vás správny program a čas – s rýchlejším predohrevom. Môžete dokonca uložiť nastavenia podľa vašej chuti.

Inteligentná kuchyňa – pohodlná prispôsobená pomoc pri varení
Pomocou aplikácie My Electrolux Kitchen môžete na diaľku ovládať svoju rúru, prezerať si našich rôznych partnerov a získať prispôsobenú pomoc. Je to jednoduchý spôsob, ako rozšíriť zážitok z vašej inteligentnej kuchyne.

Precízne pečenie s našou teplotnou sondou
Vďaka našej teplotnej sonde môžete zakaždým dosiahnuť dokonalé výsledky. Umožňuje vám monitorovať proces pečenia meraním teploty vnútri jedla. Dokonca vám oznámi, keď bude jedlo upečené na požadovanú teplotu a zastaví pečenie.

Dotykový displej – intuitívny a praktický, všetko máte na dosah
Rúra s dotykovým displejom TFT umožňuje jednoducho nastaviť teplotu a čas, či už pečiete muffiny alebo lososa. K dispozícii máte potrebnú technológiu a pomocníka pri príprave chutných jedál, ktoré milujete.

Pyrolytické čistenie pre trvalý lesk
S pyrolytickým čistením zostane rúra ako nová bez namáhavého drhnutia. Táto praktická samočistiaca funkcia spáli všetku mastnotu a ostatné zvyšky pri vysokej teplote na jemný popol, ktorý potom stačí zotrieť vlhkou handričkou.

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Electrolux KOEBP39WZ 944032011 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 729,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Electrolux KOEBP39WZ 944032011

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy