Electrolux KVLBE08X 944004944
(79.6%)
Electrolux KVLBE08X 944004944
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 869,00 €

Parametre a popis produktu

O polovicu kratší čas varenia

Kompaktná rúra 800 CombiQuick® skráti dobu prípravy vášho obľúbeného jedla o polovicu. Kombinuje horúci vzduch, mikrovlnný ohrev a bežné multifunkčné programy, aby ste mali uvarené dvakrát rýchlejšie a mohli viac času venovať sebe alebo svojej rodine.

Gril pre viac možností

Máte radi toast s opekaným syrom alebo zlatým grilovaným kuracím mäsom? V našej mikrovlnnej rúre s integrovaným grilom si môžete ľahko a rýchlo pripraviť svoje obľúbené jedlá.

Ušetrite čas s funkciou rýchleho ohrevu

Naša funkcia rýchleho ohrevu sa postará o to, aby rúra bola pripravená vtedy, keď ste pripravení aj vy. S kratším časom predohrevu v porovnaní s tradičným ohrevom môžete premeniť voľné chvíle na zapamätateľnejšie pokrmy.

Dotykový displej – intuitívny a praktický, všetko máte na dosah

Rúra s dotykovým displejom TFT umožňuje jednoducho nastaviť teplotu a čas, či už pečiete muffiny alebo lososa. K dispozícii máte potrebnú technológiu a pomocníka pri príprave chutných jedál, ktoré milujete.

Rýchle, efektívne a rovnomerné pečenie

Náš inovatívny systém rozháňa horúci vzduch rovnomerne po celej rúre. Vnútro rúry sa tak zohreje rýchlejšie, čím sa šetrí čas aj elektrická energia. Okrem toho jedlo v rúre už netreba obracať.

Ugrilované dozlatista

Skvelé grilované kuracie krídelká alebo zapečený krehký syr halloumi. V našich rúrach s integrovaným grilom pripravíte rýchlo oboje.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Electrolux KVLBE08X 944004944 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 869,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Electrolux KVLBE08X 944004944

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy