Electrolux LKR664100X 943005525
(81.6%)
Electrolux LKR664100X 943005525
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 497,00 €

Parametre a popis produktu

Najchutnejšia kôrka s funkciou SteamBake 
Tento sporák je okrem všetkých štandardných funkcií vybavený aj funkciou SteamBake, ktorá pomocou pary napečie chutné domáce pečivo a chlieb s lesklou a chrumkavejšou kôrkou a mäkkou, vláčnou striedkou. 

Všade rovnomerne prepečené 
Dômyselný teplovzdušný systém zabezpečuje rovnomernú cirkuláciu horúceho vzduchu vo vnútri rúry. Rúra sa zohreje rýchlejšie a postará sa o rovnomerné výsledky pečenia v celom priestore. Môžete sa spoľahnúť, že jedlá budú vždy dokonale prepečené. 

Rýchle zahrievanie s keramickou doskou 
S keramickou varnou doskou si jedlo rýchlo a efektívne zohrejete. Hladký sklenený povrch sa dá v prípade potreby ľahko utrieť. 

Zavárajte jednoducho s pomocou pary 
Para vám pomôže uchovať v pokrmoch dôležité živiny. Zavarte si obľúbené ovocie a zeleninu, aby ste si ich mohli vychutnávať po celý rok. 

Sušte ovocie, zeleninu aj hríby 
S funkciou sušenia pri nízkej teplote od 50 do 100 °C si ovocie, zelenina alebo hríby zachovajú mäkkú konzistenciu a maximum chuti, takže zostanú dlho lahodné a výživné.  

Rúra, ktorá vám pomôže pri jej čistení 
Táto rúra vám pomôže aj pri jej samotnom čistení. Jej vnútro má katalytickú povrchovú vrstvu, ktorá absorbuje a oxiduje mastnotu, aby uľahčila čistenie. 

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Electrolux LKR664100X 943005525 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 497,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Electrolux LKR664100X 943005525


Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy