Eta 0089 90010
(79.8%)
Produkt sa už nepredáva

Parametre a popis produktu

CUORE - RUČNÝ ŠĽAHAČ

Cuore je moderný šľahač s elegantným dizajnom v červenej farbe, ktorý Vám zaistí veľmi pohodlné použitie. Šľahač sa dobre drží vďaka ergonomickej rukoväti.

K dispozícii máte celkom 4 optimálne rýchlosti a tlačidlo MAX pre maximálne otáčky. Medzi prednosti šľahača patrí okrem pohodlného ovládania, taktiež rýchle zostavenie a uvoľnenie metiel alebo hákov tlačidlom a jednoduchá údržba. Pri používaní šľahača určite oceníte výkyvnú vývodku napájacieho kábla, ktorá zabraňuje jeho opotrebeniu a následnému poškodeniu.

V príslušenstve nájdete dve šľahacie metly, dva hnetacie háky. CUORE vám teda pomôže ušľahať kokteily, sneh z bielkov, či šľahačku a taktiež vymiesi cesto.

Vhodný na šľahanie a hnetanie
4 stupňová regulácia otáčok umožňuje optimálne nastavenie rýchlosti podľa potreby
Tlačidlo MAX pre maximálne otáčky
Komfortné používanie vďaka ergonomicky tvarovanej rukoväti
Tlačidlo pre jednoduché uvoľnenie metiel a hákov
Rýchle zostavenie, pohodlné ovládanie a jednoduchá údržba
Výkyvná vývodka napájacieho kábla zabraňuje jeho poškodeniu pri manipulácii
Dĺžka napájacieho kábla 1,3 m
Príkon 350 W

Vlastnosti

ŠtýlModerný

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Eta 0089 90010 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 25,90€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Eta 0089 90010

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy