Eta 1519 90000
(81%)
Eta 1519 90000
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 109,00 €

Parametre a popis produktu

Vysávač Avanto ETA151990000
Máte doma radi poriadok? Chcete upratovať jednoducho a rýchlo bez zbytočnej námahy? Potom je vreckový vysávač ETA151990000 Avanto to pravé pre vás. Vysávač o príkone 700 W s tichým chodom a objemným priestorom pre prachové vrecko, ktorý pohltí až 3 litre prachu a nečistôt, se stane nepostrádateľnou súčasťou vašej domácnosti.

Vynikajúce vlastnosti
Vysávač se v hodnotení spoločnosti ETA pýši 4 Áčkami* a kvalitným HEPA filtrom č. 12, ktorý dokáže zachytiť aj tie najmenšie mikro častice. ECO motor s nižším príkonom sa postará o úsporu elektrickej energie a vysokú účinnosť vysávania. Ergonomický tvarovaná rukoväť zaistí pohodlnú manipuláciu pri upratovaní. Akčný 10 m rádius vysávača umožňuje dosiahnuť do vzdialenejších miest bez nutnosti prepojovania napájacieho káblu.

Myslíme na vaše podlahy
Manipulácia s vysávačom je veľmi pohodlná vďaka otočnému koliesku o 360 stupňov, ktoré umožní pohyb všetkými smermi. Mäkčené pojazdné kolieska sú šetrné k hladkým podlahám, takže si kolieskami nezničíte a nepoškrabete podlahu.

Najlepšia filtrácia
Okrem HEPA filtru č. 12, obdržíte tiež 2 ks mikrofiltrov – jeden ochranný vstupný motorový a jeden výstupný. Prachové vrecko ETA HYGIENIC má vynikajúcu účinnosť filtrácie aj tých najmenších prachových častíc vrátane peľov, roztočov atď. Vrecko má zvýšenú odolnosť proti nasatej vlhkosti a pretrhnutiu tvrdými či ostrými predmetmi.

Bohaté príslušenstvo
Pri kúpe vysávača Avanto obdržíte univerzálnu podlahovú hubicu pre pohodlné vysávanie tvrdých podláh, ale aj kobercov. Parketová hubica sa postará o tvrdé podlahy, ako sú napríklad parkety, plávajúca podlaha, dlažba alebo lino. Ďalej obdržíte kovovú teleskopickú trubku o dĺžke až 90 cm, dlhú štrbinovú hubicu pre vysávanie v úzkych a veľmi ťažko prístupných miestach, vankúšovú hubicu pre šetrné vysávanie mäkkých textilných povrchov ako je čalúnenie alebo vankúše. Súčasťou balenia je tiež štrbinová hubica pre vysávanie úzkych a ťažko prístupných miestach napríklad v rebrách radiátorov alebo za nábytkom, kartáčik s jemnými štetinkami pomáha pri upratovaní na miestach, ktoré potrebujete šetrne zbaviť prachu alebo pavučín (napríklad na nábytku, stenách či obrazoch). Dlhá štrbinová hubica se postará o horšie dostupné priestory v oblasti za nábytkom.

Súčasťou balenia je samozrejme aj prachové vrecko ETA HYGIENIC.

Bezpečnosť predovšetkým
Myslíme na dlhú životnosť vášho vysávača Avanto, a preto je stroj opatrený ochranou proti prehriatiu motoru a bezpečnostnou poistkou chýbajúceho prachového vrecka.

Parkovacie miesto
Vreckový vysávač Avanto môže mať skutočne svoje parkovacie miesto, keďže disponuje 2 parkovacími polohami – vertikálnou aj horizontálnou. Vďaka praktickému držadlu je prenos vysávača veľmi ľahký.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Eta 1519 90000 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 109,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Eta 1519 90000

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy