FISKARS 1000691
(79%)

Parametre a popis produktu

Nástroje s výmennými násadami Fiskars QuikFit ™ predstavujú sortiment záhradného náradia s vymeniteľnými hlavicami a rukoväťami, určený pre rozličné záhradnícke úkony. Fiskars QuikFit ™ ponúka bezpečné a inteligentné riešenia najmä tam, kde potrebujete väčší dosah. Umožňuje efektívne čistenie trávnika a dvora a ponúka chytré riešenie pre kultivačné práce. Unikátny automatický dvojitý zamykací systém Fiskars QuikFit sa stal víťazom ocenenia Red Dot Award: Product Design 2010. Nástroje, ktoré vám padnú do ruky. Ak by ste na záhrade radi zastali viac práce, ale používali pri tom menej náradia, náš systém QuikFit s výmennými hlavami je pre vás ideálnou voľbou. Ponúka čističe odkvapov, kultivátory, hrable na sneh, kefy a ďalšie špeciálne nástroje, s ktorými zvládnete kompletnú údržbu záhrady. Vďaka univerzálnemu adaptéru navyše jednotlivé súčasti môžete kombinovať s nástrojmi z iných systémov s výmennými hlavami. Stačí zacvaknúť a máte náradie, ktoré práve potrebujete. Click & Reach (Nasadiť a dosiahnuť). V rade Click & Reach ponúka systém QuikFit ™ jednoduché riešenia pre úkony v miestach, kam je ťažké sa dostať, pričom venuje náležitú pozornosť bezpečnosti.Píla pre rez ťahom. Pre rezanie vysokých konárov po nasadení na teleskopickú násadu. Doraz na začiatku a na konci píly uľahčuje prácu, píla nevyjde z rezu. Objímka a zámok z materiálu FiberComp ™. Kalený pílový list, dĺžka 360 mm. Odporúčané násady: násada QuikFit teleskopická L (676762) a násada QuikFit teleskopická M (676761).

Vlastnosti

Korokoranžová

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o FISKARS 1000691 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 38,49€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka FISKARS 1000691

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy