Gorenje BO7732CLI 732963
(81%)
Produkt sa už nepredáva

Parametre a popis produktu

BO7732CLI Vstavaná rúra

AquaClean
Jednoduché, pohodlné čistenie

Vďaka úplne novému povrchu u všetkých nových rúr Gorenje sa výrazne zlepšila funkcia AquaClean. AquaClean ponúka vynikajúcu pomoc pri čistení rúry. Všetko, čo je potrebné urobiť, je len naliať pol litra vody do pekáča a zapnúť AquaClean na 30 minút. Výsledky sú viditeľné na celom povrchu vnútra rúry a aj na plechoch či pekáčoch. Mastnota a zapečené škvrny sa uvoľnenou parou zmäkčia, potom ich stačí jednoducho utrieť handričkou.

GentleClose
Super ľahké a super tiché

Len jemný dotyk stačí a dvierka sa hladko, bezhlučne zatvoria.

PerfectGrill
Dvojité ohrievacie teleso pre rovnomerné zapečenie

 

Najlepšie výsledky pečenia sa dosahujú pri pečení kombináciou väčších a menších vykurovacích telies, kde menšie je umiestnený vo vnútri väčšieho telesa. Inteligentné umiestnenie ohrievačov umožňuje optimálne rozloženie tepla a poskytuje výborné výsledky pečenia zakaždým, takže jedlo je chrumkavé zvonka a mäkká a šťavnaté zvnútra. Variabilná kombinácia ohrievačov umožňuje použitie buď len vnútorného telesa alebo vonkajšieho, alebo oboch naraz. Pokročilé modely sú vybavené ohrevným telesom, ktoré možno jednoducho sklopiť, čo umožňuje ľahkú údržbu a čistenie.

 

 

 

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Gorenje BO7732CLI 732963 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 348,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Gorenje BO7732CLI 732963

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy