HISENSE RB400N4BC3 20000614
(82.2%)
HISENSE RB400N4BC3 20000614
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 499,00 €

Parametre a popis produktu

Kombinovaná chladnička s mrazničkou Hisense RB400N4BC3
Pokiaľ hľadáte priestrannú kombinovanú chladničku a mazničku s beznámrazovou technológiu Total NoFrost, ktorá sa za vás postará o neobľúbené odmrazovanie, vyskúšajte model RB400N4BC3 od Hisense. Súčasťou chladničky je tiež Multi Air Flow - inteligentný systém prúdenia vzduchu, ktorý udrží vaše potraviny dlhšie čerstvé. Bez obáv o vaše potraviny a o spotrebu vašej chladničky, zvoľte pred odchodom na dovolenku funkciu Holiday. Zóna Fresh Crisper sa postará o ideálne podmienky pre vaše ovocie a zeleninu a nulová zóna o mäso a ryby. Moderný dizajn chladničky v antikorovom prevedení vás určite okúzli a navyše vás poteší nízkou hlučnosťou, úspornou prevádzkou a množstvom praktických funkcií. Chladnička s celkovým vnútorným objemom 322 l a odolným invertorovým kompresorom sa radí do energeticky úspornej triedy D.

Vlastnosti chladničky HISENSE RB400N4BC3

·         Moderný antikorový dizajn

·         Beznámrazová technológia Total NoFrost

·         Systém Multi Air Flow

·         LED displej

·         Nízka hlučnosť 37 dB

·         Nulová zóna

·         Úsporný režim Holiday

·         Antibakteriálne tesnenie

·         Zvukový alarm

·         Energeticky úsporná trieda D

Beznámrazová technológia Total No Frost
Chladnička Hisense je vybavená jedným z najlepších chladiacich systémov na trhu - Total NoFrost. Technológia s nízkou spotrebou energie, zabraňuje hromadeniu ľadu a námrazy. Výsledkom je optimálne využitie priestorovej kapacity, bez potreby rozmrazovania a čistenia interiéru. Obaly alebo kúsky mrazených potravín sa k sebe nelepia a priestor v mrazničke je tak čistý a uprataný.

Systém Multi Air Flow
Chladnička s mrazničkou HISENSE RB400N4BC3 je vybavená inteligentným systémom Multi AirFlow, ktorý vďaka rovnomernej distribúcii studeného vzduchu trvalo udržuje optimálnu teplotu vo vnútri chladničky. Ideálna klíma udržuje jedlo dokonale vychladené, bez ohľadu na to, na ktorú polici ho umiestnite.

Nízkoteplotná zásuvka ZeroZone
Zásuvka s teplotou okolo 0 °C dokonale uchová čerstvé alebo marinované mäso, ryby a morské plody. Predlžuje čerstvosť potravín a udržuje ich prirodzenú šťavnatosť a živiny.

Užite si tichší život
Vďaka vstavanému systému ventilátora a kvalitnému kompresoru sľubuje tento model stabilnejší výkon a nízku hladinu hluku - len 37 dB. Chladnička vás tak nebude ničím rušiť a je vhodná aj do kuchýň spojených s obývačkou. 

Dotykové ovládanie na dvierkach
Elektronické, dotykové ovládanie umožňuje okamžitú kontrolu nastavenia teploty v chladiacom aj mraziacom priestore. V prípade, že zabudnete zavrieť dvierka, upozorní vás na to integrovaný alarm.

Funkcia Holiday uchová počas dovolenky potraviny čerstvé 
Užite si prázdniny bez obáv o spotrebu energie a využite skvelú funkciu Holiday, ktorá nastaví v chladničke teplotu na 15 ° C. Je to ideálna voľba pre vás, vaše potraviny a životné prostredie.

Dokonalý prehľad s LED osvetlením
S LED osvetlením v chladničke Hisense budete mať lepší prehľad nad vašimi potravinami. LED svetlá majú oveľa dlhšiu životnosť a sú energeticky úsporné, pretože sa neohrievajú tak ako napríklad halogénové žiarovky.

Vlastnosti

ŠtýlModerný
ŠtýlLuxusný

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o HISENSE RB400N4BC3 20000614 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 499,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka HISENSE RB400N4BC3 20000614

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy