HISENSE RB400N4FC2 20000615
(82.4%)
Produkt sa už nepredáva

Parametre a popis produktu

Beznámrazová a úsporná kombinovaná chladnička

Dodajte svojej kuchyni modernosť a funkčnosť a kúpte si kombinovanú chladničku s mrazničkou Hisense RB400N4FC2. Nielen, že vyniká veľkým vnútorným objemom 308 litrov, ale očarí aj svojim luxusným nerezovým dizajnom. Navyše poteší aj nízkou hlučnosťou, úspornou prevádzkou a množstvom praktických funkcií.

A ++

Všetky chladničky Hisense sú vysoko energeticky účinné. Vynikajúca tepelná izolácia a tesnenie dverí, elektronickej alebo mechanické ovládanie účinne znižujú spotrebu energie.

NoFrost DualAdvance

Intenzívne cirkulácia chladného vzduchu v mrazničke znižuje hladinu vlhkosti a zabraňuje hromadeniu námrazy na potravinách a tvorbe ľadu na stenách mrazničky. V chladiacom priestore poskytne optimálne podmienky pre uchovanie potravín, čo vedie k optimálnej regulácii chladenie a mrazenie, prispôsobenému jednotlivým procesom vo dvoch samostatných častiach spotrebiča.

Užite si tichšie život

Vďaka vstavanému systému ventilátora a kompresora sľubuje tento model stabilnejšie výkon a nízku hladinu hluku - je 39 dB, čo vám poskytne pokojný životný priestor.

Dotykové ovládanie na dvierkach

Elektronické, dotykové ovládanie umožňuje okamžitú kontrolu nastavenia teploty v chladiacom aj mraziacom priestore. V prípade, že zabudnete zavrieť dvierka, upozorní vás na to integrovaný alarm.

Nízkoteplotná zásuvka ZeroZone

Zásuvka s teplotou okolo 0 ° C dokonale uchová čerstvé alebo marinované mäso, ryby a morské plody. Predlžuje čerstvosť lahodných potravín a udržuje ich prirodzenú šťavnatosť a živiny.

LED osvetlenie

LED osvetlenie v chladiacej aj v mraziacej časti poskytuje vynikajúce a vysoko účinné osvetlenie, pretože má dlhšiu životnosť a využíva podstatne menej energie než bežné žiarovky.

Integrovaná rukoväť

Štýlová skrytá rukoväť je integrovaná do dverí bez vyčnievajúcich prvkov, aby zabezpečila elegantný moderný vzhľad, ktorý sa hodí do každej kuchyne. Jednoduchý dizajn zabezpečuje jednoduché čistenie.

 

 

Vlastnosti

ŠtýlModerný
ŠtýlLuxusný

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o HISENSE RB400N4FC2 20000615 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 339,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka HISENSE RB400N4FC2 20000615

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy