HISENSE RB438N4EC2 20000618
(78%)
HISENSE RB438N4EC2 20000618
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 411,04 €

Parametre a popis produktu

Kombinovaná chladnička s mrazničkou Hisense RB438N4EC2
Pokiaľ hľadáte priestrannú kombinovanú chladničku a mazničku s beznámrazovou technológiou Total NoFrost, ktorá sa za vás postará o neobľúbené odmrazovanie, vyskúšajte model RB438N4EC2 od Hisense. Dizajn chladničky v nerezovom prevedení vás určite okúzli a navyše vás poteší zóna Fresh Crisper, ktorá sa postará o ideálne podmienky pre vaše ovocie a zeleninu, zatiaľ čo špeciálna nulová zóna, bezpečne uskladní ryby a mäso. Vďaka inteligentnému systému Multi Air Flow, vo vnútri rovnomerne cirkuluje studený vzduch. V prípade, že necháte dvere chladničky otvorené, upozorní vás praktický alarm. Za zmienku stojí aj veľmi podstatný detail – a to je hlučnosť. Tento model má 39 dB, takže vás počas prevádzky nebude rušiť. Bez obáv o vaše potraviny a o spotrebu vašej chladničky, zvoľte pred odchodom na dovolenku funkciu Holiday. Moderný dizajn chladničky vás poteší nízkou hlučnosťou, úspornou prevádzkou a množstvom praktických funkcií.

Vlastnosti chladničky HISENSE RB438N4EC2

·         Beznámrazová technológia Total NoFrost

·         Systém Multi Air Flow

·         Úsporný režim Holiday

·         Nulová zóna

·         Nízka hlučnosť 39 dB

·         Fresh Crisper zóna na ovocie a zeleninu

·         Praktický stojan na fľaše

·         Alarm otvorených dverí

·         LED osvetlenie

·         Energetická trieda E

Beznámrazová technológia Total No Frost
Chladnička Hisense je vybavená jedným z najlepších chladiacich systémov na trhu - Total NoFrost. Technológia s nízkou spotrebou energie, zabraňuje hromadeniu ľadu a námrazy. Výsledkom je optimálne využitie priestorovej kapacity, bez potreby rozmrazovania a čistenia interiéru. Obaly alebo kúsky mrazených potravín sa k sebe nelepia a priestor v mrazničke je tak čistý a uprataný.

Systém Multi Air Flow
Chladnička s mrazničkou HISENSE RB438N4EC2 je vybavená inteligentným systémom Multi Air Flow, ktorý vďaka rovnomernej distribúcii studeného vzduchu trvalo udržuje optimálnu teplotu vo vnútri chladničky. Ideálna klíma udržuje jedlo dokonale vychladené, bez ohľadu na to, na ktorú polici ho umiestnite.

Funkcia Holiday uchová počas dovolenky potraviny čerstvé
Užite si prázdniny bez obáv o spotrebu energie a využite skvelú funkciu Holiday, ktorá nastaví v chladničke teplotu na 15 ° C. Je to ideálna voľba pre vás, vaše potraviny a životné prostredie.

Nízkoteplotná zásuvka ZeroZone
Zásuvka s teplotou okolo 0 °C dokonale uchová čerstvé alebo marinované mäso, ryby a morské plody. Predlžuje čerstvosť potravín a udržuje ich prirodzenú šťavnatosť a živiny.

Dokonalý prehľad s LED osvetlením
S LED osvetlením v chladničke Hisense budete mať lepší prehľad nad vašimi potravinami. LED svetlá majú oveľa dlhšiu životnosť a sú energeticky úsporné, pretože sa neohrievajú tak ako napríklad halogénové žiarovky.

Užite si tichší život
Vďaka vstavanému systému ventilátora a kvalitnému kompresoru sľubuje tento model stabilnejší výkon a nízku hladinu hluku - len 39 dB. Chladnička vás tak nebude ničím rušiť a je vhodná aj do kuchýň spojených s obývačkou. 

Fresh Crisper zóna na uchovanie ovocia a zeleniny
Aby vaše potraviny vydržali dlho čerstvé, využite praktickú Fresh Crisper zónu. Do tohto priestoru môžete vkladať ovocie či zeleninu, ktoré si zachovajú svoju sviežosť, arómu a chuť. 

Alarm otvorených dverí
Táto funkcia vás upozorní, ak zle zavriete dvierka alebo dlhšiu dobu necháte dvere chladničky alebo mrazničky otvorené. Inteligentný senzor zistí, že sú dvere otvorené, a aby sa jedlo nepokazilo, spustí zvukový alarm. Chladnička vďaka tomu šetrí energiu a nevystavuje potraviny teplotným šokom.

Praktický stojan na fľaše
Ste milovník vína a záleží vám na ich správnom skladovaní? Chladnička HISENSE RB438N4EC2 je vybavená praktickým stojanom, ktorý vám ušetrí veľa miesta. Do stojanov môžete uložiť nielen fľaše vína, ale aj vaše obľúbené alkoholické či nealkoholické nápoje.

Vlastnosti

ŠtýlModerný

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o HISENSE RB438N4EC2 20000618 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 411,04€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka HISENSE RB438N4EC2 20000618

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy