Kela hrniec nerez so sklenenou pokrievkou 2 l CAILIN KL-10958
(80.4%)
Produkt sa už nepredáva

Parametre a popis produktu

Hrniec s pokrievkou nemeckej značky Kela vyrobený z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele 18/10. Vďaka používaným technológiám a kvalitným materiálom je výrobok vhodný pre každú modernú domácnosť a je ideálnou cestou ku zdravej výžive, diétnej, ekonomickej a estetickej príprave pokrmov.V hrnci je možné varenie bez tuku a bez straty vitamínov a minerálov obsiahnutých v potravinách - riad predstavuje dokonale hygienické prostredie pre varenie a uchovanie potravín - zachovanie prirodzenej chuti a hmotnosti upravovaných potravín - vonkajší a vnútorný povrch nádoby je vysoko leštený, takže bráni usadzovaniu nečistôt a zaručuje dokonalú údržbu - sendvičové dno s termoakumulačnými vlastnosťami zaručuje rýchle a ekonomické varenie s výraznou úsporou energie. Záruka 5 rokov.Technológia uchytenia úchytov u hrncov a kastrólov Gastro je tzv. niekoľkonásobným bodovaným uchytením. Je to prevedenie, kedy z hrnca pri jeho správnom použití (pri varení je zahrievané len dno hrnca), je teplo z hrnca prenášané do úchytov minimálne. Ale aj tak doporučujeme použitie chňapky pre väčšiu bezpečnosť.

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Kela hrniec nerez so sklenenou pokrievkou 2 l CAILIN KL-10958 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 43,99€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Kela hrniec nerez so sklenenou pokrievkou 2 l CAILIN KL-10958


Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy