LEIFHEIT Set Clean Twist Disc Mop (EVO) 52101
(81.6%)
LEIFHEIT Set Clean Twist Disc Mop (EVO) 52101
Bežná cena: 33,99 €

Parametre a popis produktu

Rotačný upratovací set Leifheit Clean Twist Disc Mop Ergo je určený pre umývanie podláh bez kontaktu rúk a špinavej vody. Praktický pomocník do každej domácnosti.Vlastnosti a špecifikácie: ideálny na dlažbu a kamenné podlahy novinka - rotačný systém umiestnený priamo v držadle možnosť rýchleho ukončenia priamo používateľom nová veľká rotačná komora, ktorú možno jednoducho a rýchlo zasadiť do vedra univerzálne 20 l vedro s jedným držadlom flexibilný rotačný kĺb strapce mopu z mikrovlákna pre intenzívne vstrebávanie nečistôtSet obsahuje: mop, rotačnú komoru, 20 l vedroRozmery: 26 x 26,5 x 46,6 cm (v x š x h)Výškovo nastaviteľná násada od 109 do 140 cm.

Vlastnosti

FarbaModrá

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o LEIFHEIT Set Clean Twist Disc Mop (EVO) 52101 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 33,99€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka LEIFHEIT Set Clean Twist Disc Mop (EVO) 52101


Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy