Liebherr KGBNsfd 57Z33 090742251
(77.8%)
Liebherr KGBNsfd 57Z33 090742251
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 999,00 €

Parametre a popis produktu

NoFrost
Keď otvoríte svoj mraziaci priečinok, chcete vidieť zmrazené potraviny – ale určite žiadny ľad a námrazu. NoFrost chráni mraziaci priestor pred neželanou tvorbou námrazy, ktorá spotrebúva veľa energie a občas je drahá. NoFrost znamená: Už žiadne namáhavé a časovo náročné odmrazovanie mraziaceho priečinku, viac času na iné vec – a úspora peňazí.

Priečinok na ovocie a zeleninu
Chrumkavý šalát alebo jahody: Najcitlivejšie potraviny si zaslúžia špeciálne miesto, aby zostali dlhšie čerstvé: priečinky BioFresh. V „BioFresh s priečinkom na ovocie a zeleninu“ panuje teplota blízko 0 °C. V kombinácii s vlhkosťou vzduchu, ktorá v ňom nepretržite panuje vďaka hermetickému uzavretiu, sa nebalené ovocie a zelenina cítia obzvlášť dobre. Nemusíte nič nastavovať.

DrySafe
Chcete, aby jemný teľací steak alebo čerstvé mlieko zostali čo najdlhšie čerstvé? Priečinky BioFresh sa o to postarajú: V „DrySafe“ panuje teplota blízko 0 °C – ideálne skladovacie podmienky aj pre najcitlivejšie potraviny. A to najlepšie: Všetko je z výroby dokonale nastavené na okamžité použitie – pre dlhšiu čerstvosť.

DuoCooling
DuoCooling vďaka dvom úplne oddeleným chladiacim okruhom zaručuje, že medzi chladiacou a mraziacou časťou nedochádza k prúdeniu vzduchu. Potraviny nevyschnú a tiež nedochádza k prenosu pachov. A to znamená: Menej vyhadzovania, menej nakupovania, ale väčšia úspora a pohoda.

Možnosť dovybavenia so SmartDeviceBox
Chcete byť vybavení pre budúcnosť Smart Home? Vaša chladnička Liebherr vám rada pomôže: Môže ju dovybaviť so SmartDeviceBox, ktorý dostane vašu chladničku Liebherr na internet. SmartDeviceBox namontujete v niekoľkých krokoch a už dnes vám otvorí dvere do celého sveta digitálnych možností.

Displej Touch & Swipe
Vaša chladnička Liebherr Vás počúvne na dotyk prsta: Vďaka displeju Touch & Swipe je ovládanie vašej chladničky intuitívne a zvládlo by ho aj dieťa. Ťuknutím a potiahnutím na farebnom displeji jednoducho navolíte funkcie ako „SuperCool“. S rovnakou ľahkosťou nastavíte aj teplotu. A keď displej aktívne nepoužívate? Potom displej zobrazuje skutočnú teplotu.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Liebherr KGBNsfd 57Z33 090742251 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 999,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Liebherr KGBNsfd 57Z33 090742251

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy