Liebherr SIFNei 5188 999214051
(78.8%)
Liebherr SIFNei 5188 999214051
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 3 149,00 €

Parametre a popis produktu

NoFrost
Keď otvoríte svoj mraziaci priečinok, chcete vidieť zmrazené potraviny – ale určite žiadny ľad a námrazu. NoFrost chráni mraziaci priestor pred neželanou tvorbou námrazy, ktorá spotrebúva veľa energie a občas je drahá. NoFrost znamená: Už žiadne namáhavé a časovo náročné odmrazovanie mraziaceho priečinku, viac času na iné vec – a úspora peňazí.

Integrovaný SmartDeviceBox
Vaša chladnička Liebherr je síce umiestnená v kuchyni – ale keď chcete, dostane sa tiež kedykoľvek na internet: Integrované zariadenie SmartDeviceBox otvára bránu ku všetkým výhodám Smart Home. Stačí ho strčiť do zásuvky, zapnúť a pripojiť k sieti prostredníctvom WLAN vašej chladničky Liebherr.

Displej Touch & Swipe
Vaša chladnička Liebherr Vás počúvne na dotyk prsta: Vďaka displeju Touch & Swipe je ovládanie vašej chladničky intuitívne a zvládlo by ho aj dieťa. Ťuknutím a potiahnutím na farebnom displeji jednoducho navolíte funkcie ako „SuperCool“. S rovnakou ľahkosťou nastavíte aj teplotu. A keď displej aktívne nepoužívate? Potom displej zobrazuje skutočnú teplotu.

IceMaker s pevnou prípojkou vody
Máte ešte kocky ľadu? S IceMaker je táto otázka zbytočná. V prípade s IceMaker s pevnou prípojkou vody je voda privádzaná priamo z vodovodu. Vďaka funkcii MaxIce môžete denne vyrobiť až 1,5 kg kociek ľadu. S flexibilným rozdeľovačom mraziaceho priečinku rozdelíte priečinok ľubovoľným spôsobom a tak sa môže množstvo skladovaných kociek ľadu líšiť – úplne jednoducho, a presne podľa potreby!

SoftSystem
Od raňajok až po polnočné maškrtenie – naskytá sa množstvo príležitostí na otvorenie a zatvorenie chladničky. A s vašou chladničkou Liebherr je to skutočná zábava: Vďaka SoftSystem sa dvere chladničky zatvárajú s mäkkým tlmením, a tiež bezpečne a príjemne ľahko a ticho. Fľaše uložené vo vnútorných dverách pritom zostanú bezpečne stáť – bez hrkotania a kývania.

IceTower
Vďaka zásobe kociek ľadu s hmotnosťou 5,7 kg sa IceTower postará to, že na párty vám nikdy nedôjdu vychladené nápoje. Lopatka na kocky ľadu a výsuvná podložka na teleskopických koľajničkách umožňujú pohodlný prístup ku kockám ľadu. Vďaka extra vkladacej miske môžete uskladniť aj menšie množstvá ľadu a pod nimi uložiť mrazené potraviny. Vedľajší priečinok poskytuje úložný priestor pre hlbokomrazené potraviny.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Liebherr SIFNei 5188 999214051 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 3 149,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Liebherr SIFNei 5188 999214051

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy