Mora EOMK 50 SHSM 560616
(82.6%)
Mora EOMK 50 SHSM 560616
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 319,00 €

Parametre a popis produktu

Elektrický ohrievač vody MORA má objem 50 litrov a prívod vody je možný pre niekoľko odberných miest. Inštaluje sa vodorovne a kvalitná izolácia zamedzuje stratám tepla. Vykurovacia príruba s trubicovými telesami pre ohrev vody je samozrejmým vybavením ohrievača. Elektronická jednotka spoľahlivo riadi jeho chod spolu s hlavným vypínačom a tlačidlom pre nastavenie teploty. Teplotu ukazuje 7 diód. Je chránený proti náhodnému zapnutiu, proti prehriatiu a baktérii legionella. Sleduje spoľahlivo spotrebu vody a je šetrný k životnému prostrediu. Hlási chyby a má uložené dáta pri výpadku napätia. Je chránený proti korózii prostredníctvom smaltu a horčíkovej anódy. Jednoducho sa montuje a udržuje.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Mora EOMK 50 SHSM 560616 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 319,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Mora EOMK 50 SHSM 560616

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy