Mora IM 687 737712
(81.2%)
Mora IM 687 737712
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 419,00 €

Parametre a popis produktu

Vstavaná plne integrovaná umývačka Mora IM 687 je výnimočná pre svoju nízku spotrebu energie, vďaka ktorej je radená do energeticky veľmi úspornej triedy C. Nový výkonný invertorový motor s reguláciou otáčok zaisťuje vysoký výkon s tichou prevádzkou. Umývačka je vhodná aj do väčších rodín, keďže je do nej možné umiestniť až 16 obedových súprav naraz. Koše sú vybavené zvýraznenými pohyblivými prvkami a prispôsobiteľným rozložením koša pre ľahké nakladanie. Skutočne jednoduchý trojúrovňový systém nastavenia koša vám umožní umiestniť aj tie najväčšie hrnce a taniere. Držiaky na taniere v spodnom koši možno ľahko zložiť, aby poskytli viac priestoru pre väčšie predmety. Príbory možno perfektne usporiadať v špeciálnej zásuvke, kde je umiestnený samostatne, aby sa vzájomne nepoškriabali a mohli dokonale vyschnúť. Disponuje mnohými praktickými funkciami ako RýchleUmývanie, ktorá umožňuje skrátiť dĺžku vybraných programov, alebo funkciou SušeniePlus, kedy sa dvierka po ukončení umývacieho cyklu automaticky pootvoria, aby tak unikla para a následný sušiaci cyklus bol efektívnejší a energeticky úsporný. Efektívna funkcia ExtraHygiene je ideálna pre rodiny s deťmi, v kombinácii s intenzívnym programom umožňuje umývanie pri teplote 75 °C - dostatočne vysokej pre elimináciu väčšiny baktérií. So systémom AquaStop sa nemusíte obávať nemilého prekvapenia v podobe vytopenia. Prívodná hadica sa totiž skladá z dvoch odolných vrstiev a hneď pri vodovodnom kohútiku je bezpečnostný ventil, ktorý vám zaručí maximálnu ochranu vášho domova pred zničením vodou. Navyše sa umývačka aj sama vyčistí, spustite samočistiaci program raz za mesiac a už nikdy nebudete musieť ručne drhnúť vaňu umývačky, ostrekovacie ramená a trysky.

Invertorový PowerDrive motor
Extra výkon s dlhou životnosťou
Výkonný invertorový motor PowerDrive s reguláciou otáčok zaisťuje vysoký výkon s pozoruhodne tichou prevádzkou, nízkou spotrebou energie a dlhšou životnosťou.

Auto program
Jeden program pre všetky vaše potreby
Niekedy potrebujete len opláchnuť poháre, inokedy je vaša umývačka plná hrncov a tanierov z nedeľného obeda. Pokročilá senzorová technológia vždy nastaví program umývania tak, aby boli riady dokonalo čisté, pri optimalizovanej spotrebe vody a energie. Nepotrebujete špeciálne programy pre sklo alebo intenzívny umývací program – jediný AUTO program sa úplne prispôsobí všetkým vašim potrebám.


SušeniePlus
Efektívne sušenie s nízkou spotrebou
Po ukončení umývacieho cyklu sa dvierka umývačky automaticky mierne otvoria, aby sa vypustila prebytočná para. To umožňuje, aby sa na riad dostal čerstvý vzduch, takže umyté predmety, ako napríklad plastové riady, úplne vyschnú. Vynikajúci rýchle sušenie s nízkou spotrebou energie.

Total AquaStop
Bez obáv z pretečenia
Tento dômyselný systém stráži akýkoľvek únik vody v priebehu umývania. V prípade poruchy zastaví ďalšie napúšťanie vody a postará sa o odčerpanie vody z umývačky.

Odložený štart
Prispôsobí sa vašim možnostiam
Táto funkcia vám umožní naprogramovať zapnutie umývačky vopred. Môžete tak využiť výhodných taríf za elektrinu či umyť riad, kedykoľvek vám to vyhovuje.


16 jedálenských súprav
Maximálna flexibilita
Umývačky MORA s kapacitou až 16 jedálenských súprav disponujú 3 košíku sa zvýraznenými pohyblivými prvkami, vďaka ktorým môžete jednoducho prispôsobiť interiér koša podľa aktuálnych potrieb. Horný kôš môžete zdvihnúť aj pri plnom naložení, takže získate priestor pre vloženie aj objemných hrncov, pekáčov alebo servírovacích podnosov. Príbory možno perfektne usporiadať v príborovej zásuvke, kde sa vzájomne nepoškriabu a môžu sa dokonale vysušiť.

Príborová zásuvka
Dokonalá organizácia
Príbory môžete perfektne organizovať v hornej zásuvke. Kusy príborov a kuchynského náčinia sú umiestnené oddelene, aby nedošlo k poškriabaniu a mohli dokonale vyschnúť.

Hodinový program
Efektívne, rýchle umývanie
Program je určený pre každodenné umývanie mierne znečisteného riadu. Spolu s funkciou RýchleUmývanie (v závislosti od modelu) sa dá skrátiť na rekordných 15 minút.


Samočistiaci program
Vždy čistá umývačka
Program samočistenia vnútra a ramien umývačky vám pomôže udržiavať vašu umývačku dokonale čistú bez toho, aby ste ju manuálne čistili.

Samočistiaci filter
Bezchybná prevádzka filtra
Oplachovací systém spolu s automatickou prevenciou upchatia filtra zaisťujú, že filter bude pracovať bez porúch a vyžaduje podstatne menej čistenia.

Tretie ostrekovacie rameno
Tie najlepšie výsledky umývania
Prídavné ostrekovacie rameno s lepším pokrytím vodou a oplachovaním zaisťuje perfektné výsledky umývania. Všetok riad a príbory budú vždy umyté k dokonalosti.

Funkcia RýchleUmývanie
Keď potrebujete extra rýchlosť
Ideálna funkcia najmä keď sa ponáhľate alebo potrebujete mierne znečistený riad len opláchnuť. Funkcia skráti čas umývania vybraných programov. 

Starostlivo navrhnutý interiér
Objavte všetky možnosti
Koše sú vybavené zvýraznenými pohyblivými prvkami a prispôsobiteľným rozložením koša pre ľahké nakladanie. Skutočne jednoduchý systém nastavenia výšky koša vám umožní umiestniť aj tie najväčšie hrnce a taniere. Držiaky na taniere v spodnom koši možno ľahko zložiť, aby poskytli viac priestoru pre väčšie predmety. Príbory možno perfektne usporiadať v špeciálnej zásuvke, kde je príbor umiestnený samostatne, aby sa vzájomne nepoškriabali a mohli dokonale vyschnúť. Každý detail je starostlivo navrhnutý tak, aby manipulácia bola čo najjednoduchšia.

Funkcia ExtraHygiene
Hygienická čistota
Program, ktorý napodobňuje sterilizačný proces, bol navrhnutý pre všetkých, ktorí potrebujú extra istotu, že ich riady a príslušenstvo bude skutočne hygienicky čisté, ako sú rodiny s dojčatami či malými deťmi. Táto možnosť predlžuje čas umývania a zvyšuje teplotu o 5 °C, keď použijete Eco alebo univerzálny program (v závislosti od modelu). V kombinácii s intenzívnym programom umožňuje umývanie pri teplote 75 °C - dostatočne vysokej, aby eliminovala väčšinu baktérií.

Program pre sklo
Rozmaznávajte svoje poháre
S týmto špeciálne vyvinutým programom na sklo sa umývačky riadu MORA  šetrne postarajú o všetok váš sklenený riad. Vďaka nižšej teplote umývania je bezpečné ho používať aj na krištáľové poháre.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Mora IM 687 737712 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 419,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Mora IM 687 737712

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy