Mora VT 354 BXB 738751
(79.2%)
Mora VT 354 BXB 738751
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 289,00 €

Parametre a popis produktu

Výkonného pomocníka na dokonalé pečenie nájdete v tejto elektrickej rúre v elegantnom prevedení z čierneho skla a nerezu. Manipuláciu s pokrmami uľahčuje veľmi praktický teleskopický výsuv. Tiché a ladné zatváranie a otváranie dvierok prinesie komfort pri každodennej prevádzke. Vďaka 10 programom pečenia, ktoré sú navrhnuté presne podľa potrieb konkrétnych jedál, si budete užívať chutné a perfektne pripravené pokrmy. Vykúzlite napríklad výbornú pizzu ako z talianskej reštaurácie (program Pizza 300 °C), pomaly upečiete pečienku a efektívne rozmrazíte hotové porcie jedla. S funkciou gratinovania zase získate chrumkavú syrovú kôrku na zapečených zemiakoch. Čas vám ušetrí funkcia odloženého štartu pečenia s automatickým vypnutím alebo funkcia pečenia v krokoch. Tá vám umožní dopredu naprogramovať priebeh pečenia, počas ktorého musíte meniť teploty bez toho, aby ste pri tom museli byť. Klenutý vnútorný priestor rúry je inšpirovaný tradičným tvarom kamennej pece. Chytro rozmiestnené vyhrievacie telesá a extra veľký objem 77 l zaručujú dokonale prepečené a chrumkavé jedlo zo všetkých strán. Túto vlastnosť oceníte najmä pri príprave hydiny alebo domáceho chleba. Rúra vás určite zaujme aj variabilným rozpätím teploty od 50 do 300 °C. Veľké presklené dvierka a perfektné osvetlenie vám umožnia kontrolovať priebeh pečenia, takže nemusíte rúru otvárať. Tým zamedzíte zbytočnému poklesu teploty a úniku energie. Perfektné vyčistenie parou zaistí funkcia ECO CLEAN, vďaka ktorej odstránite aj väčšie nečistoty bez nutnosti použiť čistiaci prostriedok. Rúra spadá do ekologickej triedy A.

Vlastnosti

ŠtýlTaliansky

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Mora VT 354 BXB 738751 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 289,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Mora VT 354 BXB 738751

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy