Mora VT 522 CX 738746
(80.4%)
Mora VT 522 CX 738746
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 229,00 €

Parametre a popis produktu

Multifunkčná elektrická rúra vám rozšíri možnosti prípravy domácich pokrmov vďaka 12 rôznym funkciám pečenia. S radom užitočných programov upečiete výbornú pizzu ako z talianskej reštaurácie (program Pizza 300 °C), pomaly upečiete pečienku alebo napríklad efektívne rozmrazíte hotové porcie jedla. Pokiaľ preferujete skôr ľahké pokrmy oproti tým vyprážaným, ale aj tak si radi pochutnáte napríklad na hranolkách alebo šťavnatých krídelkách, určite využijete teplovzdušné fritovanie bez tuku. Klenutý vnútorný priestor rúry je inšpirovaný tradičným tvarom kamennej pece. Chytro rozmiestnené vyhrievacie telesá a extra veľký objem 77 l zaručujú dokonale prepečené a chrumkavé jedlo zo všetkých strán. Túto vlastnosť oceníte najmä pri príprave hydiny alebo domáceho chleba. Rúra vás zaujme určite aj variabilným rozpätím teploty od 50 do 300 °C. Veľké presklené dvierka a perfektné osvetlenie vám umožnia kontrolovať priebeh pečenia, takže nemusíte rúru otvárať. Tým zamedzíte zbytočnému poklesu teploty a úniku energie. S rýchlym predohrevom sa táto rúra predhreje na 200 ˚C do 5 minút, čo je oveľa rýchlejšie, než býva zvykom. Perfektné vyčistenie parou zaistí funkcia ECO CLEAN, vďaka ktorej odstránite aj väčšie nečistoty bez nutnosti použiť čistiaci prostriedok. Rúra spadá do ekologickej triedy A.

Vlastnosti

ŠtýlTaliansky

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Mora VT 522 CX 738746 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 229,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Mora VT 522 CX 738746

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy