Mora VTS 785 DXB 738719
(84.2%)
Mora VTS 785 DXB 738719
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 379,00 €

Parametre a popis produktu

Táto elektrická rúra v elegantnom prevedení z čierneho skla vám okrem tradičného pečenia otvorí dvere k ďalším moderným tepelným úpravám pokrmu. Disponuje funkciou pary, ktorú ocenia predovšetkým priaznivci zdravej výživy. Pripravíte s ňou jedlá rýchlo a šetrne, takže si zachovajú maximum vitamínov a stopových prvkov. Navyše vás prekvapí výborná chuť a prirodzená konzistencia výsledných jedál. Ďalej je rúra vybavená 22 automatickými programami pečenia, ktoré sú navrhnuté presne podľa potrieb konkrétnych jedál. Vyberte iba typ jedla a jeho hmotnosť, rúra zvolí správnu teplotu, vyhrievacie telesá a nastaví čas prípravy. Vykúzlite napríklad výbornú pizzu ako z talianskej reštaurácie (program Pizza 300 °C), pomaly upečiete pečienku a efektívne rozmrazíte hotové porcie jedla. Pokiaľ si radi pochutnávate na hranolkách alebo kuracích nugetách, ale nedoprajete si ich tak často kvôli vysokej kalorickej hodnote, môžete tiež skúsiť program pre teplovzdušné fritovanie bez tuku. Klenutý vnútorný priestor rúry je inšpirovaný tradičným tvarom kamennej pece. Chytro rozmiestnené vyhrievacie telesá a extra veľký objem 77 l zaručujú dokonale prepečené a chrumkavé jedlo zo všetkých strán. Túto vlastnosť oceníte najmä pri príprave hydiny alebo domáceho chleba. Zaujme vás určite aj variabilným rozpätím teploty od 30 do 300 °C. Teleskopický výsuv zabezpečí ľahšiu manipuláciu s plechom, zatiaľ čo tiché zatváranie a otváranie dvierok prinesie komfort pri každodennej prevádzke. Vďaka dvojitému osvetleniu získate perfektný prehľad bez toho, aby ste museli rúru otvárať. Špeciálne dvierka CoolDoor sú vyrobené z trojitého skla, takže zostávajú chladné, a teda bezpečné, aj počas pečenia. Perfektné vyčistenie parou zaistí funkcia ECO CLEAN, vďaka ktorej odstránite aj väčšie nečistoty bez nutnosti použiť čistiaci prostriedok. Rúra spadá do ekologickej triedy A+.

Vlastnosti

ŠtýlModerný
ŠtýlTaliansky

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Mora VTS 785 DXB 738719 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 379,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Mora VTS 785 DXB 738719

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy