Solo by AL-KO 120 127153
(81.6%)
Produkt sa už nepredáva

Parametre a popis produktu

Benzínový krovinorez solo by AL-KO 120

- Šikovná motorová kosa s veľkým ťahom, s enormnou rezervou sily
- 2-taktný motor s Easy-Start a odstredivou spojkou
- Bezpečné, precízne a neunavujúce vedenie ľahko nastaviteľným držadlom typu „bike“ a komfortným nosným popruhom s ochranou bokov
- Strunová cievka s automatickým nastavovaním (Tipp-automatika) a robustný kovový trojzubec v dodávke
- Silná proti divokému porastu a a nepoddajným kríkom

Solo by AL-KO 120 – silný výkon v kombinácii s veľkým komfortom obsluhy

Kosiť nezávisle, obsluhovať efektívne a jednoducho: benzínový motorový krovinorez solo by AL-KO 120 presviedča ako silný a kompaktný perfektnými výsledkami kosenia v osvedčenej kvalite solo by AL-KO.
Vďaka systému Easy-Start, odstredivej spojke, ľahkej manipulácii s držadlom typu „bike“ s integrovanými ovládacími prvkami, nosnému popruhu šetriacemu pri práci chrbát, ako aj vďaka optimálnej vyváženosti stroja, je možný hladký priebeh prevádzky v prirodzenom pracovnom postoji. Navyše údržba stroja je ľahká a zámena dvoch priložených rezných hlavíc – robustného kovového trojzubca a strunovej hlavice ( šírka záberu 25 resp. 41 cm) – ide rýchlo od ruky.
So silným motorom a veľkou palivovou nádržou je solo by AL-KO 120 Váš spoľahlivý pomocník aj pre dlhšie nasadenie. Svoj výkon plne realizuje pri kosení a čistení od vysokých tráv, ako aj pri razantnom postupe v nepoddajných divokých porastoch. Je dobrý aj na veľkých plochách a na väčšie vzdialenosti.
Pri profesionálnej vybavenosti držadlom typu „bike“, ktoré môžete individuálne nastaviť podľa Vašej telesnej výšky a vďaka nosnému popruhu sa Vám bude dariť viesť kosu aj pri dlhšom kosení jednoducho a bezpečne. Jednoduché otočenie držadla navyše umožňuje pohodlnú prepravu a priestorovo úsporné uskladnenie.

Technické detaily solo by AL-KO 120

Pri tejto silnej motorovej kose budete profitovať z 1,1 kW 2-taktného motora (42,7 cm3) najnovšej generácie s rýchlym štartom, z robustnej konštrukcie, profesionálnych ovládacích prvkov ako pri veľkých strojoch, ako aj z všestrannosti a ľahkej údržby typickej pre všetky stroje solo by AL-KO.
Vďaka pohodlnému a bezpečnému vedeniu stroja pomocou ergonomického držadla typu „bike“ s integrovanými, dobre prístupnými ovládacími prvkami, ako aj vďaka optimálnej vyváženosti a stabilite stroja (hrubostenná hliníková tyč) budete vykonávať aj dlhšie trvajúce kosenie a dočisťovanie na trávniku, vo vysokej tráve alebo nepoddajnom kroví bez námahy v správnom postoji. Dvojitý nosný popruh s ochranou bokov Vám navyše poskytne výrazné odľahčenie v priebehu práce, zvýšený komfort nosenia a podporu pri bezpečnom zaobchádzaní s motorovou kosou.
Táto obratná motorová kosa Vám ponúka vysokú flexibilitu použitia, pretože súčasťou dodávky sú dve rezné hlavice: nadstavec s robustným 25 cm kovovým trojzubcom a veľká šetrná strunová hlavicu so šírkou záberu 41 cm. Pri nej využijete Tipp-automatiku, aby ste bez námahy nastavovali optimálnu dĺžku struny počas prevádzky (hlavicou vyžínača jednoducho klepnete o zem).
Rázny postup pri nepoddajných divokých porastoch. Nezávislý od času potrebného na nabitie akumulátora, dĺžky káblov a spleti káblov – Vaše plus na veľkých plochách trávnika, v parkoch a obzvlášť na voľnom priestranstve.

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Solo by AL-KO 120 127153 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 199,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Solo by AL-KO 120 127153

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy